SIKK

Zseniális melltartótrükk: Nagyobb lesz a kicsi cici

Szûken mérte a domborulatokat a természet? Emiatt fölösleges aggódnod! Az alábbi trükkökkel ugyanis így is csodaszép dekoltázst varázsolhatsz magadnak.
  • Szerző: F. E.

Mi más lehetne a nőiesség fő szimbóluma, mint a női mell? Azonban könnyen elbizonytalanodhat, akinek épp ebből kisebb jutott. Szerencsére aggodalomra nincs ok, kis mellekkel is bárki lehet szexistennő!

Az öltözködés ugyanis rengetegféleképpen segít ezen a helyzeten, mutatjuk is a legjobb tippeket! Többé soha ne legyen gondod a mérettel!

1. Megfelelő melltartó

Amikor optikailag növelni szeretnéd a cicik méretét , a legeslegfontosabb, hogy rendelkezz egy jó melltartóval. Akármekkora is a melled, nem könnyű megtalálni a tökéletes fazont a megfelelő mérettel. Az, ami elsőre szuperül áll és még kényelmes is, nem biztos, hogy hosszú távon is megfelel az igényeidnek.

A push-up-os melltartókat pontosan e célra fejlesztették ki, és rengeteg változatban fellelhetők. A kényelmes fazon kedvelői leginkább azt részesítik előnyben, ahol merevítő sincs, csak maga a betét. 

Azonban azt is megteheted, hogy éppen nem hordasz melltartót, hiszen senki nem fog megszólni érte, a felpolcolás pedig egyáltalán nem kötelező. 

2. Szép dekoltázs

A gyönyörű dekoltázs egy jó melltartóval abszolút elérhető és a kivágott fazonoknak sem kell búcsút intened. A nagyon bő és a feszes fazonok a nyerők a kisebb melleknél, a kerek kivágással viszont bánj csínján, nehogy kiemelje  mellkas laposságát. 

Amire ugyancsak oda kell figyelned, hogy a szép dekoltázs csakis sima, egészséges bőrrel érhető el. Ha neked sima és ránctalan, akkor szintén nyert ügyed van, ugyanis legalább olyan szexi, mintha nagy keblekkel rendelkeznél. Így hetente hagyj időt az ápolására: radírozd le, majd kend be feszesítő krémmel vagy olajjal. 

Lapozz a folytatáshoz!


 

3. Kerüld, ami előnytelen

 

A túlságosan zárt ruhadarabok előnytelenek, csakúgy mint a se nem túl bő, se nem feszes fazonok, melyek szintén a lapos mellkast hangsúlyozzák. A garbó és a fiús ingek szintén nem a te pályád, ami nem is olyan nagy probléma talán, hiszen rengeteg fentebb említett nőies fazonokból válogathatsz. 

4. Hangsúlyozd, amit lehet

Ha picik a melleid, érdemes felhívni a figyelmet más nőies testrészeidre, mint a csípőd, a popsid vagy a derekad. Ha magas derekú nadrágot választasz, akkor tűrj be mindent így a popsid és a csípőd még kerekebbnek fog tűnni.

A széles öv és egyberuha kombóval átütő sikert arathatsz, akárcsak a nyakpántban végződő ruhákkal.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?