SIKK

Végre itt a nyár kedvence, nem árulnak zsákbamacskát a nők

Rövidnadrág örök szerelem. Ki ne viselné ezt a nadrágot, főleg farmerben. Bulikban, fesztiválokon kihagyhatatlan, de a hétvégi házakban még az idősebb korosztály is nagy szeretettel veszi fel. Idén is a trendek között. Mutatjuk ,mivel, hogyan és hová vedd fel!

Nyáron a farmerrövidnadrág az egyik legsokoldalúbb ruhadarabunk, hiszen rendkívül jól variálható. Nem árt azonban egy kicsit edzeni hozzá, mert ez a nadrág bizony mindent megmutat. Attól függően, hogy milyen felsőt, cipőt és kiegészítőt választunk hozzá, stílusos szettet állíthatunk össze strandra, városnézéshez vagy akár egy vidám bulira is.

1. Városnézéshez

Vegyünk fel hozzá egy ujjatlan vagy ejtett vállú, elegánsabb anyagból készült blúzt vagy egy hosszabb, vékony anyagból készült inget. Ehhez már csak egy jó napszemüveg és egy kényelmes cipő kell.

2. Buliba

A sortunkhoz ebben az esetben mindenképpen magas sarkú cipőt, vagy hosszú csizmát válasszunk, a nude körömcipő például remek választás. Egy bő szabású fehér inget vagy hosszú ujjú, szűk felsőt vegyünk hozzá! Kiegészítőnek jöhet még egy zakó vagy egy bőrkabát is.

3. Strandra

Vízpartra viselhetjük egyrészes fürdőruhával vagy bikinivel is, felsőrészre nem is lesz szükségünk, főleg ha egyrészes úszódressz van rajtunk! De választhatunk a szettünkhöz bármilyen egyszerű has pólót is. Tangapapucsot vagy pántos gladiátorszandált vegyünk fel hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?