SIKK

Szuperszexi divat: így villantanak majd nyáron a nők

Idén nyáron sem kell aggódnunk amiatt, hogy unalmas lesz a divat. Szuperdögös minták jelennek meg minden holmin. Találkozhatunk velük nadrágokon, szoknyákon, ruhákon és blúzokon, de még a kiegészítőkön is.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Újra visszatérnek a klasszikusok: a virágminta, a csíkok, a pöttyök és más geometriai formák, megújulva, hogy meghódíthassanak minket! A legszuperebb nyári outfitekkel minden nő sugárzóan szép lehet.

Fontos, hogy mivel kombináljuk a ruhadarabokat, mert a mintákkal díszített darabok vonzzák a tekintetet, és erősítik az adott területet.

Ha valamelyik testrészünket nem szeretnénk hangsúlyozni, akkor ott nem érdemes mintákkal tarkított ruhát viselni. Jó hír viszont, hogy a lefelé nyúló virágok, a hosszanti csíkok, a hullámok és a geometrikus minták nyújtják az alakot, az apró minták pedig szinte mindenkinek tökéletesen állnak.

A lényeg, hogy ha bármilyen mintás darabot választunk, a szett többi része legyen egyszerű és letisztult, akár egyszínű. Így elegáns és nőies megjelenést biztosítanak, és nem követhetjük el azt a hibát, hogy túl sok, egymáshoz egyáltalán nem illő darabot viselünk egyszerre.

Az azték minta idén sem megy ki a divatból. Bátran választhatunk ilyen ruhát, vagy szuper kiegészítőket is.

Ha a miniruha mellett tesszük le a voksunkat, érdemes hosszú ujjú  darabot viselni, hogy ne mutassunk magunkból túl sokat...

Az egyszínű ruhákat dobjuk fel színes,vidám cipővel és táskával.

Minden alkalomhoz illik a laza és kényelmes, virágmintás nyári ruha.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?