SIKK

Szereted a feketét? Így vedd fel, hogy ne öregítsen

Attól még, hogy divatos a fekete érdemes vigyázni vele! Fontos kérdés, hogy viseled, nehogy visszafelé süljön el a puska! Lehet, hogy vékonyabbnak tûnsz benne, de óvatosan a szetteddel, nehogy csúnyán öregítsen!
címkék:

A városban sétálgatva most bizony feltűnhet, hogy sokan viselnek feketét. Nincs is ezzel semmi baj. A menő színek mellett ez örök divat marad. Érdemes viszont úgy kiválasztani a fekete cuccokat, hogy az fiatalos, vagány legyen, mert ez a szín sajnos csúnyán öregíthet. Igaz, hogy a fekete karcsúsít, de sajnos komorrá is  teszi a megjelenést.  Válaszd ki úgy a szetted, hogy letagadhass néhány évet! Mutatjuk a fiatalos fekete divatot.

1. Vagány karcsúsított zakó egy rövid buggyos fazonú rövidnadrággal, hosszú csizmával a nőies és menő stílusból, kortalanná tesz!

2. Legegyszerűbb szabású fekete nadrág és felső is lehet fiatalos és sportos. A legfontosabb, hogy neked álljon jól a fazon!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 3.  Divatos garbó és egy egyenes szabású sort is lehet egyszerű. Ilyenkor a gombok, csatok, és a fülbevaló nagyot dob a szetten. A titok a részletekben rejlik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

4. Egy szűk nadrág és egy egyéni szabású fekete blúz önmagáért beszél. Ne hagyd ki hozzá a vörös tűsarkút! 5 évet letagadhatsz!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5. Mintás harisnya, szoknya rojtokkal, és fekete prémes bőrdzseki együtt nem csak a tinik kedvence lehet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6. Blézerruha hosszú csizmával, kortalanná és nőiessé varázsol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7. Egy fekete sapka, prémes blézer a fekete úttörő szoknyával? Rendhagyó viselet. Segít, hogy lazán fiatalos maradj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

címkék: