SIKK

Õsszel visszatér a farmert farmerrel! Így lehetsz benne őrülten csinos

Nincs új a nap alatt, idén ősszel ismét megjelenik a kifutókon és az utcákon is a farmert farmerrel divat. Íme három remek ötlet, hogy öltözködj, ha már hûvösebbek lesznek a napok.

Természetesen nem teljesen új ez a trend a divatban, volt már időszak, amikor előszeretettel hordtuk a farmert farmerrel. Idén ősszel viszont ismét megjelenik a kifutókon és az utcákon is. Játszhatsz a színekkel, és a fazonokkal, visszatér a fekete is a csúcsra, ami karcsúsít, és szexivé varázsol a hétköznapokban. Íme, néhány stílustipp, hogyan viseld a farmert, ha vége a nyárnak.

1. Párosíts különböző színárnyalatokat

Az idei ősz egyik tippje, hogy a farmering és a nadrág között színárnyalatkülönbség van, viszont ne variálj a sok kiegészítővel, legyen a szett elegáns és egyszerű.  

2. Frissítsd fel a sziluetted

Fekete, szűk farmer bokacsizmával igazán szexi viselet. Érdemes frissíteni a kollekciódat, divat ismét a csípőnadrág, bátran viseld, ha vékony az alkatod.

3. Válaszd ketté a szettet

Ha ugyanazon színárnyalatú a felsőd és a nadrágod, akkor mindenképpen törd ketté a hatást. Használj övet, vagy válassz olyan fazont, amitől elkülönül a „lent és a fent”.

És ezeket olvastad már?