SIKK

Palvin Barbara ezt csúnyán benézte, csak a melltartóját figyeld!

Szédítő videó került ki az internetre, pár nap alatt csaknem százezren nézték meg. A melltartóban pózoló szupermodell azonban súlyos bakit követett el, és olyasmi derült ki, amit biztos nem gondoltál volna róla...
  • Szerző: JD

Kutatások bizonyították, hogy a nők nyolcvan százaléka nem a megfelelő melltartóméretet viseli. De gondoltad volna, hogy a világhírű szupermodell is közéjük tartozik? A Victoria’s Secret legújabb videójából nem csak ez derült ki, hanem az is, hogy milyen méret lenne a megfelelő Palvin Barbi számára.

Három szuperszexi modell és egy melltartó-szakértő segítségével mutatta be a fehérneműgyártó cég, hogy még a világ élvonalába tartozó sztárok is hibázhatnak, ha a melltartó kiválasztására kerül a sor. A videó elején a szakértő megkérdezte a modelleket, milyen méretet viselnek most, akik magabiztosan elárulták a méretüket.

Palvin Barbarán például 70B-s melltartó volt, és azt mondta, a mérete mindig ennyi – a hónap egy bizonyos időszakában talán egy kosármérettel nagyobb. Nos, kiderült, hogy a bájos szépség nem jól tudta a méretét: valójában C kosárra van szüksége.

A másik két modellnél sem stimmeltek a méretek, és ami meglepő: Barbihoz hasonlóan mindketten kisebb kosarat viseltek, mint amire valójában szükségük van.

A szakértő elmondta, hogy a nők általában kisebbet viselnek, mint kellene: és amikor kiderül, hogy valójában C kosaras kebleik vannak, megdöbbennek. Hiszen a C-kosár nagy méretnek számít, és a legtöbben kisebbnek gondolják a mellüket, mint amekkora valójában. A szakértő azonban fontosnak tartja, hogy a nőket ne a számok érdekeljék, hanem az, hogy kényelmes legyen a melltartó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?