SIKK

9 divatos fürdőruha, ami tökéletesen karcsúsít

Megmutatjuk, mit viselj a strandon, hogy igazi démon lehess. Ezek a fürdőruhák karcsúvá, vonzóvá varázsolnak, keresd meg a hozzád illőt.
címkék:

Az idei fürdőruhadivat minden nő számára tartogat valami izgalmasat. A szexi darabok garantálják, hogy mindenki megforduljon utánad a strandon.

Válassz magadnak megfelelőt, ami kihangsúlyozza azokat a testrészeidet, amit szívesen megmutatnál mindenkinek és eltakarja, amiket eltitkolnál.

1.  Minta egyveleg

A magasított derékrész és a fürdőruha különböző mintái optikailag karcsúsítanak. Bátran vállald be, ha eddig nem mertél bikinit hordani, mert telt alakod van.

2. Átlós fodor

A ferde vonalban felvarrt fodor nagyon jól kompenzálja, ha kicsi a melled és nem szívesen hordtál eddig fürdőruhát.

3. Csipke derékrész

Az egyszerű bikinit összekötő csipkerész nagyon kellemes viselet és bármikor magára vonja a nézelődők figyelmét, eltakarva az esetleges felesleget.

4. Feltűnő szín

Az extrém magas derekú bikini alsórész feltűnő színben és mintával optikailag ellensúlyozza a keskeny csípőd.

5. Fekete csipke

A derékrészen kihangsúlyozott csipke, igazán karcsú derékvonalat varázsol viselőjének.

6. Fodros vállrész

Az ejtett fodros vállrész nemcsak egyedivé teszi a fürdőruhád, hanem gyönyörű nőies viseletté is varázsolja azt.

7. Színes csipke

A csupa csipke fürdőruhánál nagyon fontos a pasztell szín. Ezzel tudod elegánssá, de mégis visszafogottá varázsolni ezt különleges darabot.

8. Nyakbakötős

A nyakba megkötött felsőrészt bátran viselheted telt keblekre is, mert a csipke betétek ellensúlyozzák a nagyobb melltartóméretet.

9. A legegyszerűbb

A szolid, hagyományos fürdőruha igazi klasszikus viselet, amit bátran felvehetsz. A melltartóvonalánál lévő elütő színű pánt eltereli a figyelmet az esetleg hibákról.

 

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?