SIKK

7 elkeserítő probléma, ami csak a nagymellű nőket kínozza nyáron

A kerek idomok gyönyörûek, de arra senki sem gondol, hogy akár kellemetlenségekkel is járhatnak, főleg nyáron. Íme 7 probléma, amit csak a nagymellû nők érhetnek!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Akad néhány dolog, amit csak és kizárólag a nagy mellű lányok értenek, míg mások nem is gondolják, hogy ezek a problémák egyáltalán léteznek.

1. Izzadtság a mellek alatt és között!

Ha nagyok a melleid, akkor összeérnek, így a forróságban beizzad közötte és alatta a bőröd. Akár még ki is pattoghat, ami nem csak kellemetlen, de fájhat is.

2. Kényelmetlen sportmelltartó!

Sportolni sem egyszerű ekkora idomokkal, mert a jó tartás miatt nagy melltartóra van szükséged, ami szintén melegít és kényelmetlen.

3. Kevésbé kecses és elegáns melltartó!

Ez leginkább nyáron okoz problémát, amikor kis rucikat és felsőket hord az ember.

A vastag pántok és nagy kapcsok kilátszódhatnak a ruha alól.

4. A fürdőruha vásárlásba beleőszülsz!

A normál fehérnemű boltokban szinte alig lehet találni C kosár feletti méreteket, így ha felfedezel egy helyet, ahol kapható rád való, biztosan visszajáró vendég leszel. Plusz, nagy valószínűséggel más méretre van szükséged alul és felül.

5. Pánt nélküli koszorúslány ruha!

Egy rémálom, és az életed lepereg a szemed előtt, amikor a barátnőd közli, hogy pánt nélküli lesz a koszorúslány ruha. Tudod, hogy meg fogsz sülni, mert mídert kell majd viselned, hogy megtartsa a melleidet, de az dupla réteg ruhát jelent.

6. Fáj a szíved az apró pántos nyári ruhákért!

A melltartó nélküli élet számodra elérhetetlen, így kis, lenge nyári ruhát is nehéz találni, ami alatt elegánsan meglapulhat a cicifix.

7. Popcorn raktár!

Megnéztél egy jó filmet a moziban, majd mikor hazaérsz, leveszed a ruháidat. Biztos lehetsz benne, hogy négy-öt szem lapul majd a dekoltázsodban. Ez ellen nem tudsz mit tenni!

 

 

 

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?