Létrehozva: 2024.10.20. 14:30

Borítsd a kólát a fejedre, nem hiszed el, mi történik majd

Meglepő eredményt hoz ez a bizarr módszer, nem véletlen, hogy rengetegen osztanak meg róla videót az interneten. A változás ugyanis rendkívül látványos...

Újra terjedni kezdett egy bizarr hajmosási trend az interneten: a kólával történő hajápolás nem új, de ismét a fénykorát éli, rengeteg videót osztanak meg, melyekben a kólás öblítés után a hajkorona sokkal fényesebb, dúsabb hatású. De vajon érdemes kólát önteni a fejedre? Ennek jártunk utána.

Attractive,Female,Drying,Wet,Cut,Hair,With,Cotton,Towel,After
Mosd meg a hajad a szokásos módon, majd jöhet a kólás kezelés Fotó: Halyna Bobyk /  Shutterstock

 

Aki kipróbálta már a módszert, azt mondja, hogy a kóla hatására nemcsak fényesebb, de jobban formázható is lesz a frizura, és tovább meg is tartja a formáját. 

 

Bár az eredmény döbbenetes, érdemes óvatosnak lenni a kólás hajápolással, hiszen szakértők szerint a kóla nem tisztítja a hajat, sőt, „szennyeződést” hagy rajta a benne lévő cukor miatt, emiatt tűnik dúsabbnak a frizura. Más szakértők szerint a kóla savassága hatására megduzzadnak a hajszálak. Egy-két alkalommal nem ártalmas, de ha valaki rendszeresen mossa kólával a haját, a fejbőre láthatja kárát. Időnként azonban ki lehet próbálni, ha különleges alkalomra készülsz, hiszen az eredmény valóban fantasztikusan mutat.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek