SIKK

Szerző WB

Létrehozva: 2024.06.23.

Ezekben a szettekben te leszel tüzes az időjárás helyett

Szeretnénk igazán perzselővé tenni a nyarat? Fedezzük fel a legizgalmasabb trendeket, amelyekben igazán vérforraló lesz a megjelenésünk.

Szerző WB

1. Tűzpiros taktika

Ha már tűz, akkor egyértelműen tűzpiros darabok. Érdemes egy karakteres alapdarabot választani, például egy könnyed anyagú maxiruhát vagy pedig egy overált. De ha nem akarjuk nagy felületen ezt a színt választani, akkor elég, ha a kiegészítőkön köszön vissza - írja a Fanny magazin.

Fotó: Are Media

 

 

2. Szikrázás a maximumon

Ne csak ünnepi időszakokra tartogassuk a flitteres és csillámos darabokat, hiszen ezen a nyáron is nagyon népszerűek. Ha például egy ezüst ruhában libbenünk be egy esti programra, garantáltan minden szem ránk szegeződik majd!

Fotó: Are Media

 

3. Kell egy kis vadulás!

Az állatminta ebben a szezonban is hódít. Ha nem akarjuk, hogy tolakodó legyen ez a motívum, akkor kombináljuk visszafogott darabokkal. De érdemes merész színeket választani, mert szépen kiemelik a mintát.

Fotó: Are Media

 

4. Visszafogott western

A vadnyugati stílusú holmik már tavaly is trendinek számítottak, de idén érdemes kicsit elegánsabbá varázsolni. Például egy mellény vagy egy blézer tökéletesen illik a sorthoz és a csizmához is!

 

5. Átütő siker

Elég egy tüll felsőrész ahhoz, hogy egyből izgalmas legyen az egész megjelenésünk. Hiszen nagyon dögös, ahogy az áttetsző anyagon átüt némi csupasz bőrfelület, na és akár egy szexi top vagy melltartó.

Fotó: Are Media

 

 

Összeállította: Schreiter Lilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek