Létrehozva: 2023.05.30.

Divat neked és neki – viseld stílusosan! (x)

Nem újdonság, hogy idén igazán szerencsések lehetnek a divattrendek terén a nők és a férfiak is.

Tobzódunk a különféle stílusokban, ráadásul sokféle egykor imádott retró ruhadarab került vissza a kínálatba a legtöbbek örömére. Ezen kívül pedig ezerféle új szín és árnyalat vált népszerűvé. Ok tehát nincs a panaszra.

stylish woman walking in street
Fotó: answear.hu

Női stíluskavalkád még a legmerészebb ízlésűeknek is

Az idei trendekben csak úgy sziporkáznak a különféle stílusú ruházatok. Választhatunk a vintage, a modern, a retró és még a goth stílusvilágok között is, sőt, nyugodtan kombinálhatjuk őket egymással. Sok ruha ráadásul pompás színekben kapható, olyan árnyalatokban, amelyeket korábban szinte alig tudtunk elérni. Ezen kívül a fehérnemű felhozatal is sokat változott. A megszokott klasszikus és sportos darabok mellett olyan modelleket is találunk, amelyek kifejezetten kedves – mégsem nagyanyós vagy gyerekes – mintákkal érhetőek el. Akárcsak a pizsamák, amiket a https://answear.hu/m/womensecret linkre kattintva meg is szemlélhetünk a Women'secret jóvoltából. Ezen kívül eszméletlen kényelmes és stílusos ruhadarabok tértek vissza. Újra menő lett az oversize póló, ami csak úgy lazán lóg le a vállunkról, és igazi retró életérzést adnak a különféle szaggatott farmerok, na meg a jól bevált régi farmer fazonok. A cipők között is dúskálhatunk a különféle formákban és színekben. A pandémia ugyanis megtette a divatvilágra gyakorolt hatását. Nem csak arra kezdtek a tervezők odafigyelni, hogy extrán kényelmes legyen egy női cipő, de arra is, hogy változatos legyen. Különféle egyedi sarkak, historizáló formák és csodaszép árnyalatok jellemzik az idei szezon legszebb darabjait. A minták terén pedig szintén a változatosság a nyerő. Csodás virágminták, áttetsző, tündérmesébe illő anyagok, extrán színes formák és alakzatok azok, amelyek igazán slágernek számítanak most. Ugyanakkor megmaradt, sőt tovább erősödött a visszafogott elegancia fogalma. Ha valakinek a monokróm a kedvence, akkor a stílusos fekete és fehér ruhadarabok, cipők, illetve kiegészítők között garantáltan megtalálja a számára legjobb választékot.

Fotó: answear.hu

Férfi divat újrafrissítve – avagy üdv a színek birodalmában!

Az utóbbi évtizedekben a férfiak öltözködéséből igencsak kikoptak a színek. Pedig eredetileg ez nem volt így. Sőt, szinte mindenféle szín férfiasnak számított, főleg a főúri öltözködésben. Azonban a háború és sok más esemény egyszerűen azt hozta magával, hogy a túl sok szín nem lett többé divatos a férfiak ruhatárában – legalábbis az átlagos öltözködés tekintetében. Hiszen sok divatkedvelő férfi körében a mai napig megmaradt például a színes ingek viseletének szeretete. Ez a trend pedig immáron nem csak a divatrajongók és a férfi divattervezők stílusában mutatkozik meg. A szezonban rengetegféle szín került vissza a férfi kínálatba is. A megszokott szürkék, feketék és földszínek mellett csodaszép mustárszínek, bordók, zöldek uralják a palettát, ami egyáltalán nem férfiatlan a megfelelő outfitekbe illesztve. Még a férfi kabátok esetében is megtaláljuk ezeket a színeket újra nagyobb választékban. Korábban ugyanis szinte úgy kellett vadászni még egy teveszín kabátra is.

(X)

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

hirtv.hu

Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

mandiner.hu

Baljós árnyak: Finnország kihúzta a gyufát az oroszoknál

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Ezért ne dobd ki megunt kacatjaidat! Rengeteg pénzt kereshetsz

SIKK

Ezek a rúzstrendek hódítanak idén. Te melyiket próbálnád ki?

SIKK

Az ADAM X Atelier luxus branddel startol az idei, 28. Budapest Fashion Week!

SIKK

Stílusos húsvéti szettek kicsiknek-nagyoknak

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal

SIKK

Titokban megváltozott az Instagram, panaszkodnak a felhasználók