Létrehozva: 2022.10.27.

Hogyan viseljük a Nike Jordan cipőket? Mutatunk néhány őszi outfit ötletet ehhez! (x)

Bár a világ kosárlabdacipőként ismeri, egyre gyakrabban jelennek meg olyan emberek lábán is, akik soha nem foglalkoztak ezzel a sporttal. Persze, hogy a Nike Jordan lábbelikről lesz szó. Nyugodtan nevezhetjük őket casual cipőikonnak is. Eddig úgy gondoltad, hogy ezek a cipők kizárólag férfiaknak vannak fenntartva? Nem is tévedhetnél ennél nagyobbat! Nézzünk utána, hogyan kell viselni a női Jordant!

Szerző Ripost

Női Nike Jordan stilizációk sportos stílusban – Adod?

Hódítsd meg a pályát és az utcákat, és légy részese a Nike Jordan több évtizedes történetének! Az időtlen ikonok és retró klasszikusok segítségével fedezd fel te is ezt az egyedülálló stílustárat. A Jordan cipők – sportos jellegüknek köszönhetően – rendkívül könnyen integrálhatók az utcai viselet stílusába. Egy ilyen megjelenés hétköznapinak, de mégis sportosnak és frissnek tűnik. Kombináld kabáttal, pólóval és egy leggingsszel! Válassz olyan lábbelit, aminek intenzív tónusú elemei előtérbe kerülnek, ezáltal újszerű és innovatív kaliberekbe avanzsálják a stílusod! Jobban szereted, ha a lábbeli csak kiegészítő szerepet tölt be, és nem annyira észrevehető? Nos, a Nike Jordan alternatívája ebben az esetben is tökéletes megoldást nyújt – válassz egy minimalista dizájnnal rendelkező modellt. A női fehér Jordan cipők jól mutatnak fekete-fehér színű ruhával kombinálva. Ráadásul ez a szín sosem megy ki a divatból! Inspirációt keresel? Parancsolj: https://www.ecipo.hu/kolekcja:nike_jordan.html, az Ecipo.hu szívesen segít. Kis túlzással mindenki ismeri a Nike Jordan cipőket, de te már kialakítottad a saját stílusod a márka aspektusából? Ha nem, kezdd el, bízz bennünk, ez bakancslistás életérzés!

Sportswomen Tying Laces of Sneakers
Fotó: ecipo.hu

Hogy tetszik a Nike Jordan alkalmibb stilizációja?

Bár merész választásnak tűnhet, a női Nike Jordan változatok – mint minden más tornacipő – lezseren elegáns casual stílusban is viselhetők, nem feltétlenül sportos légkörben. A sportcipők lezserebb öltözékekkel való kombinálása női divat szerint is az utóbbi szezonok nagyon divatos athleisure trendjének része. Szeretnél egy példát? Hát legyen: fekete őszi kabát, bordó sál, lyukas farmernadrág, láncos kézitáska és egy színben tökéletesen passzoló, női Air Jordan tornacipő – ez a kombináció lezsernek tűnik, ugyanakkor nagyon eredeti is egyben, például egy baráti találkozó légköréhez. Más alapszínek modelljei, mint például a fehér Nike Jordan modellek szintén remekül kiegészítik ezt a stilizációt, hasonlóan amúgy a Helly Hansen márka verzióihoz, amiket szintén megtalálsz az Ecipo.hu rendkívül széles választékkal rendelkező online vásárterében: http://www.ecipo.hu/helly_hansen.html. Neked megvan már az Ecipo.hu mobil alkalmazása, aminek segítségével mindig karnyújtásnyira lehetsz a piac legjobb akcióitól? Használd ki a korai hozzáférést az akciókhoz, és találd meg a tökéletesen illeszkedő cipőt az Esize.me szolgáltatás segítségével! A több mint 500 márka kínálatában biztonsággal élvezheted a 100 százalékos eredetiség-garancia relevanciáját, és kényelmesen rendelhetsz az ingyenes kiszállítás és visszaküldés lehetőségeivel.

(X)

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szánalmasan sikertelen lett Magyar Péter akciója, alig néhány százan tüntikéztek

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

borsonline.hu

„A szívem szakad meg érte" – Két hónapja él az utcán a 13 éves Norbi, most összefogott érte Esztergom

hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

hirtv.hu

Jobbikos múltú háttéremberek segítik Magyar Pétert a szervezésben

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Ezért ne dobd ki megunt kacatjaidat! Rengeteg pénzt kereshetsz

SIKK

Ezek a rúzstrendek hódítanak idén. Te melyiket próbálnád ki?

SIKK

Az ADAM X Atelier luxus branddel startol az idei, 28. Budapest Fashion Week!

SIKK

Stílusos húsvéti szettek kicsiknek-nagyoknak

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal

SIKK

Titokban megváltozott az Instagram, panaszkodnak a felhasználók