Létrehozva: 2022.09.01.
Módosítva: 2022.12.06.

Természetesen szépítő megoldások a problémás tinibőrre (x)

Akné, pattanások, mitesszerek?! Minden fiatal rémálma, és sajnos sokaknak a valósága. A kamaszkor "velejárója", néhány rendkívül szerencsés kivételtől eltekintve. De mit tegyünk, ha a gyulladt keléseket, szürreális, kinyomhatatlan pattanásokat és miteszereket is meguntuk? Az első, hogy bőrgyógyász szakorvost, és biokozmetikust keressünk fel! Ezen kívül pedig a következő otthoni megoldásokat javasoljuk!

A tudatos bőrápolási rutin kialakítása és megtanítása első körben a szülők feladata, ugyanis a problémás tinibőr speciális gondoskodást igényel. Kerülni kell a kockázatos kozmetikai összetevőket (ezeket INCI/összetevők felsorolásként találjuk a termékek hátoldalán) és magas bioaktív hatóanyagtartalmú kozmetikumokat érdemes használni. Szappanok használta semmilyen formában nem ajánlott, főleg az arcon nem!

A BIOLA saját fejlesztésű és hazai gyártású natúr- és biokozmetikumai gyors és hatékony enyhülést jelentenek a problémás tinibőrnek 

- mondjuk ezt az évek alatt visszaérkező több száz visszajelzés alapján.

A pattanásos bőr, más néven aknés bőr szépítő, kozmetikai kezelésének egyik legjobb módja, ha gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatóanyagokat viszünk fel arcunkra, illetve testünkre. A teafaolaj, citromfű, csombord, fűzfa mind ilyen növényi hatóanyagok, melyeket kiemelten magas koncentrációban tartalmaznak a BIOLA termékei.

A szintetikus alapanyagokból, vegyi szemlélettel formulázott kozmetikumok magasabb szakmai színvonalú és minőségű alternatívái a biokozmetikumok! Ilyen a Teafaolajos arctisztító, a Citromfű-fűzfa tini arclemosó gél, a Tini gél vagy a Teafaolajos tusfürdő és sampon.

A gyulladt, aknés bőrre olyan készítmények szükségesek, melyek nem irritálják a bőrt, kíméletesen tisztítanak, mégis hatékonyan távolítják el a felesleges faggyút és ami még fontos: a pórusok eltömődését is mérsékelik. Zsíros bőrre előnyös az alkoholmentes és SLS mentes tonikok és arctisztítók használata. Arctisztításhoz a BIOLA Teafaolajos arctisztító gélje és a Citromfű-fűzfa tini arclemosó gélje ideális választás zsírosodásra hajlamos, problémás bőrre! A citromfű, fűzfa, csombord kivonatai normalizálják a faggyúmirigy működését és megfelelő hidratációt biztosítanak. A zsíros, problémás bőr (szaknyelven aknés, illetve bőrtípus szerint korpás vagy olajos szeborreás) ápolásáról a BIOLA kozmetikumainak  vitamin és gyógynövény kivonatai gondoskodnak. 

 

Speciális natúr- és bio kozmetikumokkal a szebb tini bőrért

Az arctisztítást átbeszéltük (bőrbarát, hatékony kozmetikumokat javasoltunk), de azt tudta-e, hogy a zsíros, aknés bőr is szomjazik a hidratálásra? Bőrregeneráló és hidratáló hatóanyagokban gazdag a Tini gél, a Gyógynövényes arcápoló paradicsomos gél vagy a Százszorszép nappali arcápoló gél. Ezek kizárólag természetes, a bőrt nyugtató és regeneráló hatóanyagkoncentrátumokat tartalmaznak, így komplexen szépítő hatásuk nem csak látványos, de tartós is!

Eddig beszéltünk tehát arról, hogy a pattanásos bőrre mit, hogyan érdemes használni, az arctisztítás és a bőrhidratálás témaköréhez konkrét javaslatot is adtunk.

Citromfű-fűzfa Tini Arclemosó Gél

 

Újítsuk meg bőrünket! 

Ami még kiemelten fontos, az a 7-14 naponta történő peelingezés, arcradírozás, hogy az elhasznált hámréteget eltávolítsuk és megújítsuk az arcbőrünket. A BIOLA speciálisan tinik számára fejlesztett készítményei beszerezhetők a BIOLA Webshop tini bőrápolás szekciójából.

Gyógynövényes Arcápoló Paradicsomos Gél

Személyre szabott és egyedi kezelési programokért bátran keresse a BIOLA biokozmetikusait országszerte.

Végezetül ne feledjük, hogy kamaszkori problémás bőr ápolása különleges kozmetikumokat igényel. A kifejezetten zsíros, problémás bőrre fejlesztett termékek rengeteget segítenek a panaszok mérséklésében, és a további problémák kialakulásának megakadályozásában. Például a sebhelyek előfordulása is csökkenthető ily módon.

Ebben segítenek a Dr. Gyovai Viola által kifejlesztett, a BIOLA saját hazai gyártású natúr- és tanúsított biokozmetikumai!

(X)

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Putyin szövetségesének meglepő bejelentése

borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

magyarnemzet.hu

Nagy Ervin ezúttal az RTL-en égette szénné magát, nekiugrott a színésztársainak

ripost.hu

Itt a vége: 10 év után válik a népszerű zenész és felesége

mandiner.hu

Pokoli pusztítást végezett az orosz Szu–25-ös (VIDEÓ)

origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Újra divat a szoknya. Te melyikben perdülnél táncra?

SIKK

Ezért ne dobd ki megunt kacatjaidat! Rengeteg pénzt kereshetsz

SIKK

Ezek a rúzstrendek hódítanak idén. Te melyiket próbálnád ki?

SIKK

Az ADAM X Atelier luxus branddel startol az idei, 28. Budapest Fashion Week!

SIKK

Stílusos húsvéti szettek kicsiknek-nagyoknak

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal