Létrehozva: 2021.11.04.

Ékszerviselet az önkifejezés jegyében (x)

Mindenkinek megvannak a kedvenc kiegészítői, amiket előszeretettel visel a mindennapok során. Amikor trendi ékszerekről van szó, akkor mindenkinek mások a preferenciái, a választott darabok azonban sokat elárulnak a személyiségünkről.

Sokaknak fontos a minőség és az ár, ha ékszerviseletről van szó, akadnak azonban olyanok is, akik inkább az olcsóbb és színes bizsuk mellett voksolnak. Nézzük, hogy milyen ékszerek vannak az önkifejezés jegyében!

Ékszerdivat 2021-ben

Manapság már a bizsuk között is találni rendkívül igényes és egyedi változatokat, azonban ezek még mindig sokszor allergiás reakciókat váltanak ki. Ezzel szemben az aranyozott, az ezüstös és a nemesacél változatok kevésbé bántóak, ráadásul sokkal tartósabbak is, mint az előbb említett társaik.

Persze nem mindenkihez illik egy arany modell, éppen ezért van ennyi ékszer a palettán, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló típust. 2021-ben a nagy és feltűnő darabok mellett bőven találunk visszafogott és kisebb ékszereket is. Alapvetően elmondható tehát, hogy a kiegészítők az önkifejezés eszközei, ami korábban sem volt nagyon másként.

Milyen ékszereket kedvelünk?

Régebben még a társadalmi hovatartozást jelképezték a különböző változatok, de sokszor a sajátos stílus is lehetőséget kapott arra, hogy előtérbe kerüljön. Az ókori Egyiptomban már rengeteg hatalmas nyakékkel találkozhattunk, amik piros, türkiz, vagy egyéb árnyalatban tündököltek. Később előtérbe kerültek a drágakövek, illetve a gyöngyök egyaránt, amiknek a gyártás az évszázadok során hatalmas fejlődésen ment keresztül.

Manapság inkább Swarovski kristályos modelleket, nemesfémeket és féldrágaköveket viselünk szívesen. Trendi ékszerek webáruházból is beszerezhetőek, ahol karpereceket, nyakékeket, fülbevalókat, de még gyűrűket is választhatunk. Előbbi manapság ismét előtérbe került, ennek köszönhetően számos típus közül rendelhetjük meg a tökéletes és stílusunkhoz legközelebb álló fajtát. Ezekkel igazán kifejezhetjük, kik is vagyunk valójában, hiszen amellett, hogy követjük a divatot, megmutatjuk a bensőbb énünket is.

A viselt ékszer kifejezi egyéniségünket. Fotó: pixabay

Akár nyakláncról, akár karkötőről, esetleg egyéb kiegészítőről van szó, általában azokat szeretjük igazán, amikkel könnyebben önkifejezésre juthatunk. A legfontosabb azonban, hogy jól érezzük magunkat az adott darabban. Mindegy, hogy az mekkora, milyen stílusú, színű vagy nagyságú, ha magabiztosabbak vagyunk ezek viseletével, akkor bátran vegyük fel a kedvenc kiegészítőnket. Ezekkel ráadásul nagymértékben hatást gyakorolhatunk a közérzetünkre, illetve az életminőségünkre egyaránt.

Összegezve

Az ékszerek már az ókorban is az önkifejezés jegyében kerültek fel az emberek kezére és egyéb testrészeire. Manapság sincs másként, hiszen, ha ránézünk valakire és látjuk, hogy milyen drága és csillogó kiegészítőt visel, azonnal levonjuk a következtetést. Nincs ez másként akkor sem, ha egy olcsó bizsuról van szó, hiszen ilyenkor szintén van véleményünk az illetővel kapcsolatban. Pedig a legtöbb modell igenis divatos és stílusos, csak meg kell találni a hozzánk legközelebb álló változatot.

(x)

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Liverpool bukott focistájának gyönyörű barátnője sokkoló kijelentést tett

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

life.hu

Tojásfestés akkor és most– hagyományos és modern technikák

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal

SIKK

Titokban megváltozott az Instagram, panaszkodnak a felhasználók

SIKK

Azt hitted, aranyból csak ékszer készül? Íme 10 kozmetikum arannyal

SIKK

Lelepleztük a stylistok vörös szőnyeges titkait: nincs többé divatbaki, ha te is betartod őket

SIKK

Justin Bieber Nanushka kabátban feszített a Super Bowlon

SIKK

Moss hajat fordítva, eszméletlen lesz a hatás

SIKK

4 durva öltözködési hiba, ami pokolian öregít

SIKK

Krimi péntekek és bónusz elérés a Jocky TV-n