3 éve

Visszatér a retró stílus: Idén ismét vibrálnak a nők

Nyaralásra fel! Izgalmas színek, régi és új fazonok a fürdõruha trendek között. Ilyen az idei retró válogatás. Eszméletlen szexi viseletek a strandokon, merész megjelenéssel hódítanak a nõk.

A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik nagy trendje tért vissza a nyár elején. Ismét rikító, vibráló színekben feszítenek a nők. Elég, ha csak kimegyünk a strandra és máris szembe jön velünk a retró életérzés. Az idei divat újra felmelegítette a neon bikinik irányzatát, sőt, a régi fazonokhoz is ragaszkodtak a tervezők. Ismét megjelentek a merészen felvágott, brazil fazonú fürdőbugyik, a falatnyi, háromszög bikinifelsők és a hosszú rojtok is. A sztárok és divatbloggerek sorra kapnak rá a rikító színekben pompázó fürdőruhákra, melyek az itthon elérhető fürdőruhamárkák kínálatába is beszivárognak, így már bárki megveheti ezeket.

1. Egyik nagy visszatérő darab a rojtos bikini, nem csak színével hívja fel a figyelmet magára, hanem különlegesen nőies alakot ad, vékony és gömbölyű alkatú hölgyek számára is.

2. Neon színű „Baywatch” stílus is felbukkant a divatban, a popsit és a melleket is hangsúlyozza, valódi férfivadító az egyrészes fürdőruhák között.

3. Nem marad ki a trendekből a háromszög fazonú felső sem, az apró kötős alsóval, érdemes mielőbb lebarnulni ehhez az igazán szexi bikinihez.

4. 2019-es év egyik berobbanó fazonú fürdőruhája is csábítóan hat retró színben.

5. Divat, ha a bikinifelső és a bugyi nem egy színben pompázik, de fontos, hogy a két rész össze legyen hangolva. Õrjítő egy falatnyi kötős bugyi és a pánt nélküli felső kombinációja.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!