5 éve

Mutasd az alakod, megmondjuk, milyen póló áll igazán jól neked

Jó idõben kimaradhatatlan a divatból a fehér póló. Vigyázz, milyet választasz. Így ügyelj az optikára!

Szerző Sors Edina

Fehér póló nélkül nem teljes a ruhatárad. Nem az a legfontosabb, mennyibe került a póló vagy márkás-e, van ennél egy sokkal lényegesebb szempont, hogy jól válaszd ki a saját alakodnak megfelelő darabot. Íme, néhány ötlet és útmutatás, hogy igazán a legjobbat találd meg.

Ha keskeny a vállad

Válasz egy olyan fehér pólót, aminek kerek nyakú kivágása van. Így felhívja a figyelmet a vállaidra, és arányosabb fogsz látszani.

Ha széles a vállad

Ne próbálkozz nyakpánttal, inkább a sportos alkathoz olyan pólót keress, aminek nagy a nyakkivágása, szinte a válladra esik, és így nőies sziluettet hoz létre.
 

Ha nagy a felsőtested

Kerüld el a magasnyakú pólót, és a nagy nyakkivágást. Ehelyett válassz dekoltázsodhoz olyat, ami kiemeli a kulcscsontodat, és ha lehet, legyen V alakú, ez lekicsinyíti a hatást.


">Ha kicsik a domborulataid

A kivillanó részletek segítenek kiegyensúlyozni a hiányt, például ha zseb vagy minta van a fehér pólón. Stratégiailag jól elhelyezett szöveg  valóban a domborulatok illúzióját keltheti.

Ha alma alakod van

Semmiképpen ne olyan pólót válassz, ami szűken hozzád tapad. Inkább azt a fehér pólót találd meg, amelynek vonala áramlik a tested mentén, nem öleli körül tested középső vonalát.

Ha homokóra alkatod van

Mutasd meg a kanyargós arányaidat egy keskeny pólóban, és egy csíkos magasabb derekú szoknyában vagy nadrágban. Választhatsz egy kicsit magasabb nyakú fehér pólót, mivel szűk, így az alacsony vágású  túl sok mindent megmutatna.

Ha alacsonyabb növésű vagy

Inkább stílustrükkre van szükséged. Valószínűleg már tudod, hogy tartsd távol a tunikaszerű pólókat a rövidebb sziluettek kedvéért. Inkább a rövidebb, akár alul megkötött, vagy a derekánál karcsúsított fazon áll jól neked.
 

 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!