5 éve

Máris itt az új trend: Ilyen szexi még sosem volt a neccharisnya

A neccharisnya lassan egy évszázada a nõiség szimbóluma, nem véletlenül imádják a férfiak. Most egészen új formában hozza vissza a divat a nagy klasszikust. Légy stílusosan izgalmas, jöhet a neccharisnya!

A neccharisnya örök divat, egyszerűen nem létezik izgalmasabb intim holmi. Ártatlan, hiszen utcán viselhető darab, ugyanakkor kihívóan izgató, hiszen hálószerűen kötött anyaga szabadon hagyja a nő finom bőrét. Ez a látvány bizony megmozgatja a férfifantáziát!

Nem is kellett sokáig várni, hogy a nagy klasszikus visszaszivárogjon a trendekbe, máris itt a legújabb neccharisnya stílus. Nem kell hozzá se kiskosztüm, se pedig decens szoknya!

1. A mostani nagy menőség: szakadt farmer neccharisnyával párosítva!

Nem is olyan rossz, ugye? Viszont ennél a kombinációnál fontos stíluselem a nagy lyuk! Kis lyukú harisnyával nem működik a dolog, az nem hozza ezt a hatást.

2. Lényeges viszont, hogy a harisnya dereka jó 10 cm a nadrág fölé érjen!

3. Az egyáltalán nem baj, sőt egyenesen előnyös, ha több foltban is hiányzik a farmer anyaga. Minél nagyobb felületen látszódik a necc, annál erőteljesebb a hatás.

4. Több módon is fokozhatod a hatást. Vékony láncokkal kiemelheted derékvonalat, de húzhatsz széles pántos bugyit is a harisnya alá.

5. Érdemes toppal kombinálod, hogy valóban érvényesülhessen hasadon a neccharisnya nadrágból kilógó része.

6. Kipróbálhatod egészen világos farmerrel is, így igazán kontrasztos a hatás!

7. Bevállalósoknak apró sorttal.

8. Bőr miniszoknyával ultradögös! Jajjj a férfiaknak...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!