6 éve

Nem káprázat: Szexi fürdőruhában mutatta meg feszes testét a 60 éves bombanő!

Szántszándékkal nem a fiatal lányok közül választotta ki a fürdõruhacég azt a modellt, aki a reklámkampány arcaként bemutatja az idei úszódresszeket a közönségnek. Leesik az állad, ha megnézed a képeket!

Bár a 60 éves Yasmina Rossi életkora kissé meghökkentőnek tűnik egy fürdőruha fotózáshoz,  a modell mégis tökéletes választásnak bizonyult. Az egész világ elámult, amikor a  The Dreslyn fürdőruhacég előrukkolt a képekkel.

Ebben a sorozatban Yasmina végig ugyanazt az egyszerű fehér dresszt viseli, de a cég új kollekciójának minden fürdőruhája a letisztultságot hirdeti. Egyébként pontosan emiatt választották Yasminát modellnek.

"Teste egészséget és életerőt sugároz, süt róla, hogy egészségesen él, foglalkozik magával, a képek tanúsága szerint nemcsak a testével, hanem a lelkével is és ezzel példát mutat a többi nőnek" - fejtette ki a fürdőruhacég egyik vezetője.

Yasmina egyébként Korzikán született és hagyományos helyi ételeken nőtt fel, mi több, a mai napig mediterrán étrendet tart és egyáltalán nem eszik cukrot, illetve finomított szénhidrátokat. Jó genetikája mellett ez lehet fantasztikus alakjának titka.

 

Yasmina Rossit valóban sokat tekintik példaképnek. Több százezer követője van internetes profiljain.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!