Létrehozva: 2015.10.20.

Így lesz a farmerod extrán divatos és dögös idén ősszel!

A farmer minden évszakban alapviselet. Megmutatjuk, hogyan hordd idén õsszel, hogy egyszerre legyen kényelmes, dögös és finoman meleg.

Szerző Ripost

Azt gondoltad, hogy a farmer csak sportos lehet? Nagy tévedés: a farmer egyszerűen mindent tud! Hordhatod sportosan, nőiesen, öltözhetsz bájos diáklánynak, vadítóan szexis nőnek, de még kőkemény üzletasszonynak is. Lesd el a legjobb őszi ötleteinket!

A hosszú farmerszoknya hűvösen elegánssá teszi az eredetileg sportos összeállítást. Egy látványos cipővel (ha hideg van, akkor a sarut egyszerűen cseréld valami zártabbra) még az egyszerű pulóverből is alkalmi öltözetet varázsol.

A térdig érő kertészfazon viszont bájos diáklányt csinál belőled. A térdig érő csizma kifinomult nőiességet kölcsönöz a tinis szettnek.

Vannak napok, amikor egyszerűen jólesik a kényelem: a bundás csizma, egy puha sál, sapka, egy mindent elnyelő táska, és persze a reggeli koffeinadag a kézbe. Ilyenkor jól jön a mindenhez felvehető, kényelmes szűk farmer, ami idén ősszel természetesen szakad.

Egy igazi hölgy farmerben is igazi hölgy. És hol van az megírva, hogy a farmer csak kék lehet?

Eszedbe ne jusson a szekrény hátsó részébe száműzni a halásznadrágodat! Csizmával is tökéletes!

A nyár nagy slágere volt a laza, hippis viselet. A trapézszabású farmer ősszel sem veszít a népszerűségéből, egy farmering, és máris kész az elegáns lazaság.

A (mű)szőrme az ősz egyik ásza. Az univerzális szűk farmerrel, körömcipővel, és egyszerre praktikus és nőies táskával igazi lédi lehetsz benne. Ráadásul a leghidegebb szélben sem kell vacognod!

A térdig érő farmerszoknya szinte minden alkaton jól mutat. A fekete bőrdzseki és a trendi táska vagány, mégis csajos külsőt kölcsönöz az összeállításnak.

A szőrmével bélelt farmerkabát kényelmes, sportos és nagyon meleg. Így nem kell az első hűvös őszi napokon télikabátra váltanod.

A földszínek is örök őszi slágernek számítanak. A sötétbarna lovaglócsizma igazi klasszikus, megéri beruháznod egy minőségi darabra, ami hosszú évekig kiszolgál. A vakítóan fehér farmerrel és egy puha, kötött poncsóval elegáns alkalmakra is tökéletes lesz a szetted.

A legjobb őszi program a kirándulás: vegyél fel egy kényelmes tornacipőt, az univerzális, szűk famerodat és egy puha pulóvert - már indulhatsz is!

Egy jól megválasztott, elegáns kabát és egy látványos tűsarkú a szakadozott farmerből és a kockás ingből is trendi és elegáns szettet varázsol.

Azt hitted, hogy a szakadozott boyfriend farmer nem lehet nőies, sőt, akár üzletasszonyos? Dehogynem! Csak egy jó cipő és egy tökéletes szabású kabát kell hozzá.

Akár tetőtől talpig farmerba is öltözhetsz. Akkor tökéletes az összhatás, ha az inged és a nadrágod nem egyforma árnyalatú, és a cipőd, sapkád is farmerkék.

Sőt, akár farmerkalapot is ölthetsz a tetőtől talpig farmerszetthez. Egy fekete, bőr bokacsizma teszi tökéletessé az összhatást.

A farmer leggings, más néven a jeggings a világ legkényelmesebb viselete. Csak arra figyelj, hogy a felsőd elég hosszú legyen, ne a nadrágot, inkább a harisnyát helyettesítsd vele.

A klasszikus farmerdzseki minden szettet nagyon vagánnyá tesz. Hát még, ha fekete farmerrel veszed fel, és egy "beanie" sapkát is húzol hozzá!

Azokra az alkalmakra pedig, amikor kifejezetten dögös szeretnél lenni, kapj elő egy rövidke farmerszoknyát és egy klasszikus inget.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lemondta a válogatottságot minden idők egyik legjobb focistája

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

vg.hu

A titokzatos Szabó Zoltánnak akar utalni pénzt a fél ország

metropol.hu

Azahriah dalát énekli egy távol-keleti lány

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Ezért ne dobd ki megunt kacatjaidat! Rengeteg pénzt kereshetsz

SIKK

Ezek a rúzstrendek hódítanak idén. Te melyiket próbálnád ki?

SIKK

Az ADAM X Atelier luxus branddel startol az idei, 28. Budapest Fashion Week!

SIKK

Stílusos húsvéti szettek kicsiknek-nagyoknak

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal

SIKK

Titokban megváltozott az Instagram, panaszkodnak a felhasználók