Létrehozva: 2015.05.24.

Figyelj! Ez a menyasszonyi ruha illik a horoszkópodhoz!

A menyasszonyi ruha kiválasztása nehéz feladat, de a csillagok ebben is segítenek. A horoszkópod a stílusodra is hatással van. Ha ezt figyelembe veszed, sok felesleges körtõl kímélheted meg magad.

Kos: Imádod a divatot, de nem követed vakon, inkább a saját kreativitásodra támaszkodsz. A neked való ruha visszafogott,  klasszikus szabású, de lehet benne meglepetés, mint például egy szokatlan kivágás. Számodra fontos, hogy a nagy napon inkább te legyél a központban, mint a ruhád.

Bika: A stílus mellett a kényelemre is figyelsz, szeretnéd, ha könnyen végigtáncolhatnád az éjszakát. Válassz olyan figyelemfelkeltő darabot, amelyik nem rontja el a napodat a kényelmetlenségével. Egy-két meglepő kivágás az egyébként egyszerű ruhán, és máris kész a tökéletes darab.

Ikrek: Te vagy a divat kaméleonja. Remek érzékkel kevered a stílusokat, és mindenben magabiztosan viselkedsz, sztárként csillogsz. Nem kedveled a túlzásokat, de szereted, ha „oda van téve” a ruhád. A fodros-bodros stílus helyett, inkább a csillogó rátétekre és hímzésekre szavazz.

Rák: A klasszikus, nőies elegancia a mindened. A legjobb választás a klasszikus, pánt nélküli, A-vonalú ruha. Fehér helyett pedig szavazz a diszkrét törtfehérre vagy bézsre.

Oroszlán: remekül tudod viselni a drámai, óiási darabokat, az élénk színeket, a nagy mintákat. Az esküvődön természetes, hogy te vagy az est fénypontja. Jöhet a bő szoknya, a taft-fodrok, az uszály, bármi, amit szeretnél.

Szűz: úrinős eleganciádról vagy híres, de a színekkel bátran kísérletezhetsz. Válassz egy klasszikus szabásvonalat, de tedd egyedivé, például hímzéssel, vagy egy a váll felől fehérből induló és lefelé sötétedő színátmenettel.

Mérleg: a te stílusod mindig az egyensúlyt tükrözi, így a te ruhád soha nem lehet hivalkodó. Ugyanakor nem félsz kísérletezni a trendekkel. Válassz egy egyenes szabású, szoborszerű alakot kölcsönző ruhát egy meglepő részlettel, például egy fodorral.

Skorpió: az áramvonalas, testhez simuló szabásvonal a te világod, ebbe belefér olyan ruha is, amelyben többféle anyagot és textúrát kombinálnak. A klasszikus trombita-szabású ruha rendkívül szexin áll rajtad, mintha pontosan neked tervezték volna.

Nyilas: A nőies megjelenést te mindig ügyes megoldásokkal és meglepő részletekkel kombinálod: itt egy érdekes minta, ott egy szokatlan szín. A hagyományos, királylányos szabásvonalnak, te biztos, hogy egy érdekes anyagválasztással adsz egy kis csavart.

Bak: Nem vagy híve a feltűnő daraboknak, a klasszikus ruhák állnak igazán jól neked. Hagyd másra a túldíszített, merész formákat, keress egy fiatalos vonalú ruhát. A legjobb választás egy kifinomult, szabású lágy ruha, könnyed szoknyarésszel és izgalmas kiegészítőkkel.

Vízöntő: A legkreatívabb jegyben születtél, így biztos, hogy nem esel a trendek áldozatául –  te csakis azt hordod, ami inspirál. A nagy napon válassz valami szokatlant, például egy rövid ruhát hosszú, átlátszó, csipke felsőszoknyával. Nemcsak kreatív, romantikus is.

Halak: Szabad szellemű ember vagy, nem görcsölsz semmin, a bohém darabokat, a lágy, repkedő anyagokat kedveled. Épp ezért válassz egy egyenes szabású, csipkével díszített, hippisen romantikus darabot. Egy csipkeujjú fehér ruha például remek választás lehet.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan helyen bukkant fel A Nagy Ő nagyszájú döntőse - fotók

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira

magyarnemzet.hu

Jó hír a válságba zuhant magyar válogatottnak a bohócos nap végén

ripost.hu

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

hirtv.hu

Nekiment Magyar Péternek a Momentum, amiért elveszi a szavazóit + videó

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

mindmegette.hu

Sokkot kaptak a Lidl dolgozói, amikor meglátták, mi van a banánoskartonban

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Újra divat a szoknya. Te melyikben perdülnél táncra?

SIKK

Ezért ne dobd ki megunt kacatjaidat! Rengeteg pénzt kereshetsz

SIKK

Ezek a rúzstrendek hódítanak idén. Te melyiket próbálnád ki?

SIKK

Az ADAM X Atelier luxus branddel startol az idei, 28. Budapest Fashion Week!

SIKK

Stílusos húsvéti szettek kicsiknek-nagyoknak

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal