SHOWBIZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.10.07. 19:45

Nem kertelt a Sztárban Sztár All Stars énekese: élő adásban mondta ki az igazságot Szabó Ádámról

Sipos Tomi a Mokka vendégeként beszélt a kieséséről. A Sztárban Sztár All Stars énekese Szabó Ádámról is őszintén elmondta a véleményét.

Mindenki megdöbbent, amikor szombaton Sipos Tomi és Szabó Ádám búcsúzott a Sztárban Sztár All Stars versenyétől, már csak azért is, mert Szabó Ádám az egyik korábbi széria győzteseként vágott bele a jubileumi évadba és Sipos Tomit is imádták a nézők.

Sztárban Sztár All Stars
Sztárban Sztár All Stars: Szabó Ádám búcsúzott (Fotó: Bors)

Én győzni jöttem, ahogy mindig, minden ilyen jellegű műsornak így indulok neki. De valahol véget kellett, hogy érjen, ez most így sikerült. Azért nem vagyok csalódott, mert most is azt érzem, mindent megtettem, beleadtam szívemet-lelkemet, nagyon sokat gyakoroltam, meg bele raktam minden tőlem telhetőt, akkor nem távozhatok szomorúan, sőt! Örülök, hogy eddig is eljutottam, ez az All Stars, a legjobbak vannak itt, előttem is nagy nevek estek ki, nagy nevek maradtak bent, örülök, hogy ennek a magnak a része lehettem! Persze nagyok sok dal lett volna, amit még szívesen elénekeltem volna! De úgy érzem, nagyon sok oldalamat megmutathattam ismét a zsűrinek és a nézőknek is, és 2020-ban már sikerült megnyernem ezt a műsort, nem lehetek telhetetlen, hálás vagyok nyilatkozta Ádám érzelmesen a Borsnak közvetlenül a kiesése után.

Sztárban Sztár All Stars: Sipos Tomit is megdöbbentette Szabó Ádám kiesése

A két versenytől búcsúzó énekes hétfő reggel a Mokka stúdiójában kezdte a hetet. Elsőként Sipos Tomi ragadta magához a szót. Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja elmondta, a saját kiesését körülbelül mostanra pozicionálta, Szabó Ádámmal kapcsolatban viszont őszintén meg van lepődve, a fiatal énekes ugyanis szerinte a végső győzelemre is esélyes volt.

Ha hiszitek, ha nem, engem sokkal jobban meglepett az Ádám kiesése, mint a sajátom és rosszabbul is érintett. Abszolút azt gondoltam, hogy az első kettőben fog végezni, és a produkciója alapján talán az elsőben. Mindenféle puncs nélkül mondom, hogy tényleg ezt gondoltam. Próbáltam magam pozicionálni, azt gondoltam, hogy vagy most, vagy a jövő héten fogok kiesni. Most úgy voltam vele, hogy talán továbbmegyek, mert jó volt a produkció is, jó pontszámot is kaptam, ilyen értelemben váratlanul ért”

– ismerte be Sipos Tomi a Sztárban Sztár All Stars kiesője.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek