Létrehozva: 2024.10.06. 18:00

Ha csak egy számot hallgatsz meg ma, ez legyen! Így osztja ki dalban az utálkozókat a magyar Ken baba

Énekesi babérokra tört Einwiller Gregor! A magyar Ken baba dalban válaszol az utálkozóknak.

Énekesként debütált a magyar Ken baba! Einwiller Gregor a TV2 zenecsatornája, a Zenebutik műsorában mutatta meg énektudását. Tőle nem meglepő, hogy nem valami könnyed témát dolgozott fel: a rosszakaróinak int be a kemény sorokkal.

magyar ken baba
Megunta, hogy egyesével válaszolgasson: dalban reagál az őt ért bántásokra a magyar Ken baba (Fotó: Einwiller Gregor)

Nyilván nem fogok Fonogram-díjat kapni”

Van nekem ez a Ken baba-imidzsképem: a megjelenésem miatt az emberek eléggé szétszednek, mert nem tartozom a normálba. A kommentek, amiket kapok, durvasági szinten a tízes skálán ütik a tízet, vagy tizenegyet is. Eleinte mindig olvastam ezeket a hozzászólásokat, és válaszoltam is a fotelhuszároknak. Végül felmerült, hogy miért nem készítek egy dalt, amiben összefoglalom, hogy mennyire sz*rok az emberek véleményére?! Ez mindenkinek szól, nem kell egyesével leírogatni” – fejtegette lapunknak Greg, aki a Bakelit Fesztivál című műsorban mutatta be először a Keress mást! című szerzeményt.

A magyar Ken baba elárulta:

Nem titok: nem tudok sem énekelni, sem rappelni. Ez egy stúdióban készült, modern technikával feljavított szám. Zárójelben megjegyzem, így ma már bárki tud énekelni...

„Hozzáértő barátaim sokat gyakoroltak velem, megpróbálták kihozni belőlem a maximumot. Nyilván nem fogok Fonogram-díjat kapni, nem is az a célom. Szerintem egyébként a nyersanyag sem lett rossz, de azért utólag fel lett javítva egy kicsit.”

Gyakorlással és némi technikai turbózással készült el a várva várt dal (Fotó: Einwiller Gregor)

Klippel is készül a magyar Ken baba

A bevállalós rappet a Zenebutik népszerű műsorában mutatta be először a közönségnek, pedig már jó ideje a fiókban pihent. 
Őszintén szólva egy évvel ezelőtt elkészült el a dal eredetileg, idáig fiókban pihent, linkeskedtem... Úgy voltam vele, hogy jó lenne egy klipet is forgatni hozzá, de mindig volt valami: párkapcsolati válság, vagy éppen meghíztam. Márpedig szeretnék jó formában lenni a klipben. Egy extravagáns videót képzelek el hozzá, valami Lady Gaga-vonal: 25 centis platformos magassarkú, műszempilla… Ott nem lesz cenzúra!

A cenzúra valóban felmerült a dal kapcsán, hiszen a Zenebutik műsora, a Bakelit Fesztivál forgatásán Greg igencsak kiverte a biztosítékot. Ahogy azt a Ripost korábban megírta: önmagához képest is polgárpukkasztó szerelésben érkezett: egy extrán kivágott dresszt viselt, aminek a háta mindössze két vékony pántból állt. Hiába a szoros ütemterv, a forgatás leállt miatta, és addig nem is indult el, amíg nem kerítettek egy bőrdzsekit, amivel szalonképesebbé tették Greg megjelenését. A botrányhős celeb utólag ezért elnézést kért az elismert, régi motoros előadóktól és a műsor készítőitől, s abban bízik, a közönsége értékelni fogja a zenei produktumot, amit itt hallgathatsz meg:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek