Létrehozva: 2024.10.07. 09:00

Csuti vallomása: „Tök ügyetlen, hülye voltam”

Már csak három hét, és elindul a TV2 várva várt táncos show-műsora. A Dancing with the Stars versenyzői gőzerővel készülnek, az előző széria egyik legemlékezetesebb karaktere, Csuti pedig a Ripost-on keresztül üzent a pároknak.

Szabó András Csuti nincs híján az önkritikának, kemény szavakat fogalmazott meg a múltbéli teljesítményéről. Saját tapasztalatáról mesélt most, sőt, tanácsot is adott a Dancing with the Stars idei versenyzőinek.

szabó andrás csuti dancing with the stars
Szabó András Csuti élénken emlékszik a tavalyi Dancing with the Stars-beli szereplésére, ahol tánctanára Tóth Katica volt (Fotó: Szabolcs László)Fotó: TV2

Meglepetésekből sosincs hiány

Október 26-án elindul a verseny, a Dancing with the Stars 5. évada: tíz sztárpár száll versenybe a táncos showműsor kupájáért. Közülük csak kilencről rántották le a leplet, a meglepetéspáros személye valószínűleg csak az élőshow-ban lepleződik le, bár a tippelgetés gőzerővel zajlik, többek között a börtönviselt Galambos Lajos neve is felmerült… De ne szaladjunk ennyire előre. Sőt, ugorjunk vissza egy évet!

A Dancing with the Stars negyedik évada is tartogatott bőven meglepetéseket. A legnagyobb kétségkívül Krausz Gábor indulása volt, aki nemcsak az évadot nyerte meg, de profi tánctanára, Mikes Anna szívét is. De sokan meglepődtek azon is, hogy Szabó András Csuti is tánccipőt húzott: még ő maga is…

Csuti és Tóth Katica mindig fantasztikus jó kedvet varázsoltak a színpadra (Fotó: Markovics Gábor / Ripost)

Újra szerepelne a Dancing with the Stars-ban Csuti

Az idei évad párjait leleplező sajtóeseményen a Ripost elcsípte Csutit, aki a tavalyi szerepléséről vallott, és jó tanácsokkal is ellátta az idei versenyzőket.

Tök ügyetlen, hülye voltam benne

– jellemezte nevetve a saját teljesítményét. „Én ezt pontosan tudom, de én nagyon szerettem ehhez az egészhez tartozni!”

Az első és legfontosabb: unalomig, unalomig ismételni! Ezen kívül pedig: tessék izgulni! Az tud adni szerintem egy extra löketet, egy extra motivációt. De ami a legfontosabb: nagyon kell élvezni. Muszáj, hogy a zsűri, a néző egyszerűen lássa rajtad, hogy élvezed” – fejtegette Csuti, majd leszögezte, bármikor újra elvállalná a műsort.

@ripost.hu Csuti megmondta a tutit: 3 tuti tipp a Dancing versenyzőinek! Csuti, tavaly nagyon igyekezett felszántani a Dancing színpadát, de ez nem igazán jött össze... ötödikként kiesett. Idén viszont már tudja, mit csinálna másként. #csuti#dancing#dancingwiththestars#táncos #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryour #ripost ♬ eredeti hang – Ripost - Ripost

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek