Létrehozva: 2024.09.28. 09:22
Módosítva: 2024.09.28. 10:06

Világsztárokkal találkozott Londonban Mága Zoltán

Új, nagyszabású koncertturné terveiről tárgyalt a világsztárokkal Mága Zoltán.

Az angliai szigetországot és a világot átölelő új, nagyszabású és különleges koncertturné terveiről tartott egyeztetést Aida Garifullina világhírű operaénekessel és a legnagyobb angol művészek, köztük Sir Elton John, Ed Sheeran és a Rolling Stones managerével, Mark Kraisszal Londonban Mága Zoltán.

 

A közös együttműködés lehetőséget teremtene arra, hogy jövő tavasztól Európa és az Egyesült Államok nagyvárosainak legjelentősebb és legnagyobb színház- és koncerttermeiben olyan egyedi produkcióval lepjék meg a közönséget, amely a klasszikus zene, az opera és a Mága Zoltán által képviselt crossover-stílus ötvözésével szélesre tárja a közönség előtt a zene világának kapuit.

A turnét megelőzően olyan közös dalok és videoklipek készülnének Aida Garifullina világhírű operaénekessel, amelyek Magyarország és Budapest legszebb épületeit és tájait is megismertetné és az országimázst teremtő alkotások Európa és Anglia, valamint a tengerentúl nagyobb televízió társaságainak adásában és sajtóorgánumain megjelenve egyedi reklámlehetőséget biztosítana hazánknak, a magyar turizmusnak, és az egyetemes magyar kultúra népszerűsítésének. A zenei felvételek munkálatai már a jövő héten el is kezdődnek.

A tervek komolyságát jellemzi, hogy Európában és Angliában is kiemelkedő szakembernek számító Mark Krais ügyfélköréhez a legnagyobb rendezvénytársaságok, befektetők, reklámügynökségek, fesztiváltulajdonosok, lemez- és kiadócégek, elismert sportemberek, valamint jelentős művészek és dalírók, köztük Ed Sheeran, vagy Sir Elton John és a Rolling Stones is tartozik. Az ügyvéd-mananger munkáját továbbá Anglia egyik legnagyobb kreatív és marketing csapata is segíti.

"Az Egyesült Királyságban élő producer azért hívott Londonba, mert egyrészt Aida Garifullina már színpadra lépett a jubileumi X. Budapesti Újévi Koncertünkön és elvarázsolta Magyarország és a fővárosunk szépsége, az újévi gálakoncertünk hangulata és a műsor összeállítása, másrészt látta a PBS számára készített két önálló show-műsoromat és ahogyan fogalmazott, az akkor megtapasztalt varázst szeretné most a szigetországban és az amerikai kontinensen is tovább vinni.

Az előrehaladott tárgyalások eredményeként még idén decemberben egy közös adventi koncertet is adnánk a világhírű operaénekessel közösen London belvárosában szimfonikus zenekar kíséretében. A tavaszi közös koncertturné szervezése szintén hamarosan megkezdődik, ami során több mint 20 világvárosban fogunk fellépni. Ez az új lehetősége nemcsak megtiszteltetés, de egyben nagy kihívás és nagy felelősség is számomra, mert országomat képviselhetném a világszínpadokon, valódi világsztárok közreműködésében" - fogalmazott Mága Zoltán.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek