SHOWBIZ

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.09.28. 13:30

"Emberségből jeles" - összetörtek a rajongók Tilla és Stohl kiesése miatt

Kommentcunami kezdődött Tilla és Stohl András kiesése miatt.

Teljesen összetörtek az Ázsia Expressz rajongói, hogy Till Attilának és Stohl Andrásnak kellett búcsúznia a versenytől. A nézők korábban még arról beszéltek, hogy a párosnak esélye lehet a győzelemre is, a rajongók őket látták volna szívesen a dobogó első fokán.

 

Szeptember 27-én azonban összetörtek az álmok, a két műsorvezetőnek ugyanis távoznia kellett az Ázsia Expresszből. A rajongók kommentcunamival árasztották el a közösségi oldalakat. Többen is megjegyezték, hogy a legszimpatikusabb páros esett ki, hiszen Tillát és Bucit nem látták veszekedni, jókedélyűek voltak a kihívások és viszontagságok ellenére is. 

"Több ilyen ember kellene a világon, mint ők, értük érdemes volt nézni a műsort. A többiek példát vehetnének róluk"

 - szólt az egyik rajongó.

"Legemberibb páros volt, sajnálom, hogy kiestek".

"Ők voltak a legjobb páros! Sok-sok humor, nyugalom. Sírtam, mikor kiestek".

"Emberségből jelesre vizsgáztak!"

Tilla a kiesésről a Borsnak adott interjút, amiben bevallotta, a kapcsolatuk sokat javult a verseny alatt Stohl Andrással, bár mióta hazajöttek, nem járnak össze. A munka viszont újra összehozta őket, ugyanis a Sztárban Sztár All Stars adásaiban együtt szerepelnek - Tilla a műsorvezető, Stohl pedig a zsűri asztalánál foglal helyet.

– Én is látom a kommentekből, hogy szerettek minket a nézők, de szerintem nagy előnyünk volt, hogy haverokként vágtunk bele. Ahogy látom, a szerelmespároknak jóval nehezebb dolguk volt. Kint is furcsa volt látni és hallani, hogy néha hogyan beszéltek egymással azok, akik a párjukkal vágtak bele az Ázsia Expresszbe. Visszanézve pedig egészen érdekes képet látunk róluk. Tényleg szomorú, ahogyan időnként egymással beszéltek – fogalmazott Tilla.

Tilla a Borsnak azt is elmondta, rettenetesen zavarta, hogy versenytársai egyáltalán nem tisztelték a helyieket.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek