Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.09.

Erre nem számítottunk: házi őrizetből érkezik a stúdióba a Dancing with the Stars meglepetésvendége

Speciális engedéllyel léphet parkettre Anna Delvey, a szélhámos nő. Nyomkövetővel a bokáján táncol majd a Dancing with the Stars-ban az álörökösnő.

Anna Szorokin, álnevén Anna Delvey elképesztő szélhámosságával szerzett magának hírnevet. Német örökösnőnek adta ki magát, és csillagászati összegekkel károsította meg gazdag ismerőseit, luxusszállodákat és bankokat is. 2017-ben letartóztatták, hamarosan pedig az amerikai Dancing with the Stars-ban tűnik fel.

anna delvey dancing with the stars ban lesz
Anna Delvey 2019-en a bíróságon. Hamarosan a Dancing with the Stars-ban tűnik fel (Fotó: AFP / AFP)

Börtönviselt nő táncol majd a Dancing with the Stars-ban

A szélhámosnőt, akinek csalásairól Netflix sorozat is készült, 2019-ben ítélték el jogerősen lopásért, négytől tizenkét évig tartó börtönbüntetésre ítélték. Jó magaviselet miatt azonban már szabadulhatott, különleges engedéllyel pedig a házi őrizetét is elhagyhatja, hogy a Magyarországon is népszerű showműsor 33. évadában szerepelhessen. Az Egyesült Államok Bevándorlási és Vámhivatalától kellett engedélyt kérnie, hogy elhagyhassa New Yorkot, és a forgatás idejét Los Angeles-ben tölthesse.

Megosztja a közönséget

Körülbelül tíz napba telt, mire átfutott a rendszeren, és mindent jóváhagytak. Mire megkaptam a jóváhagyást, már nagyon közel volt a forgatás kezdete, szóval másnap már repültem és Los Angeles-be, mert miért ne?!” – nyilatkozta a fejlemények kapcsán Anna a People-nek. A szélhámosnő igencsak megosztó karakter, míg valóságos rajongótábora van, addig sokan elítélik erkölcsileg a tetteit, és ellenzik, hogy egy showműsorban parádézzon.

Ez nem olyan komoly ügy. Akit felidegesít egy táncosműsor szereplőgárdája, annak nem is tudom, mit mondhatnék

– tette még hozzá az elítélt nő, majd hozzátette, a „bokaperec” nem fogja befolyásolni a teljesítményét, hiszen nagyon könnyű.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek