Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.

Népharag zúdulhat a TV2 sztárjaira egyetlen döntés miatt – galéria

Vidéki Vivi hétről hétre megosztotta a zsűrit és a nézőket is. A mid-size lány most a legjobb négy között küzd a Next Top Model Hungary döntőjében.

Vidéki Vivi megosztó szereplője a Next Top Model Hungary műsorának. A TV2 tehetségkutató realityje a döntő hetébe lépett, vasárnap eldől, ki lesz Magyarország következő topmodellje. Mind a zsűri, mind a nézők véleménye megoszlik arról, hogy a mid-size Vidéki Vivi alkalmas-e erre a célra.

next top model hungary
Vidéki Vivi teljesítménye hullámzó volt a hetek során, a zsűritagok össze is vesztek rajta, végül beszavazták a Next Top Model Hungary döntőjébe Fotó: Fülöp Pál Ábel

Plusz kilókkal nyerheti meg Vidéki Vivi a Next Top Model Hungary döntőjét

Vidéki Vivi nem hagyományos modellalkat, korábban sok visszautasítást kapott a súlya miatt. Viszont kisugárzása, arca meggyőzte a zsűrit már a válogatón, s bizalmat szavaztak a lánynak, aki korábban Kínában is modellkedett. Abban a zsűri egyetértett, hogy Vivi kifutómunkája fejlődött a legtöbbet a hetek során. A mid-size lány nem titkolta, az általa két legerősebbnek vélt lány, Mészáros Lili, és az elődöntőben kieső Jávori Lili segített neki sokat ebben.

Ennek ellenére Vivi hétről hétre fejtörést okozott a zsűrinek, az elődöntő végén Merő Péter ki is jelentette: ő kifejezetten ellenezte, hogy a legjobb négy közé kerüljön. A kommentelők egy része is úgy véli, az alkatával és konfliktusokat nem éppen kerülő személyiségével nem való az élmenyőzbe: alighanem népharag zúdulna a zsűrire, ha őt kiáltanák ki a következő magyar topmodellnek. Különösen azután, hogy az elődöntőben Hadas Alfréd volt barátnőjét, Jávori Lilit azért ejtették ki, mert túl erős, sportos a testalkata. A kommentelők zöme szerint igazságtalan döntés volt, tekintve, hogy Vivit a döntőig repítették. 

Akárhogy is, Vivi emelt fővel áll a végső megmérettetés elé vasárnap este. Addig a Ripost összeszedte a mid-size lány legjobb fotóit, amit az alábbi képre kattintva nézhetsz végig:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek