Létrehozva: 2024.05.29.

Új műsorvezetőtárs Rókusfalvy Lili oldalán a Magyarország Szépében

Nyolcadik alkalommal ad otthont az ország legrangosabb szépségversenyének a közmédia. A Magyarország Szépe című gálaműsort június 23-án este, élőben láthatják a nézők a Dunán.

Júniusban ismét szépségkirálynőt koronáznak a Magyarország Szépe című műsorban a Dunán. Tíz évvel ezelőtt, 2014-ben volt látható először a közmédia műsorán a Magyarország Szépe – Miss World Hungary. A koronavírus járvány okozta kényszerszünet után tavaly ismét nagyszabású televíziós show-ban választották meg az ország legszebb lányát, Hacsi Boglárkát. Az idei évben június 23-án, vasárnap 18:45-től látható élő döntőt a Duna showműsorainak háziasszonya, Rókusfalvy Lili és a képernyőre műsorvezetőként visszatérő Kárász Róbert vezeti. A műsor közösségi média arca a koronáját átadni készülő tavalyi győztes. Hacsi Boglárka rendszeresen bejelentkezik majd a verseny online felületein és kulisszatitkokat is megoszt az érdeklődőkkel.

Kárász Róbert, Rókusfalvy Lili
Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert

A házigazdák szerdán sajtótájékoztatón mutatták be a legszebb huszonegy versenyzőt és ismertették a felkészülés és a műsor menetét. Az élő adásban ezúttal is négyszer vonulnak végig a kifutón a hölgyek: a sportruhás fitt tour-ban, a magyar tervezők kreációit bemutató kreatív tour-ban, a lélegzetelállító estélyi tour-ban és a nemzeti öltözékben. A fináléban a zsűri szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző elnyeri a Miss World Hungary címet és a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn. Idén is lesz közönségszavazás, alapdíjas telefonszámon tudnak voksolni az általuk legszebbnek ítélt versenyzőre. Újdonság, hogy a műsor előtt már egy héttel lehet szavazni, határon innen és túl. Egy számról maximum ötven szavazat küldhető. A nézők választottját Közönségdíjjal jutalmazzák.

A közös felkészülés már elkezdődött: a versenyzők részt vettek fotózásokon, kisfilm forgatáson és hamarosan két hétre a felkészítő táborba vonulnak, hogy zavartalan körülmények között készülhessenek a versenyre. A táborba huszonegyen költöznek, de csak tizenhatan állhatnak a kifutóra az élő adásban, öt lánytól elbúcsúznak a tábor alversenyein. A felkészülésükről egy háttérműsor is készül, amit a döntő előtti napon, azaz június 22-én 19:45-től láthatnak a Duna nézői A királynők útja címmel.

A versenyről

A több mint hetvenéves múltra visszatekintő Miss World halad a korral, ennek egyik kézzelfogható bizonyítéka, hogy a versenyben egyre inkább előtérbe kerül a társadalmi felelősségvállalás fontossága. A Miss World mindenkori győztese egy éven át fontos feladatokat lát el: járja a világot, felhívva a figyelmet fontos emberi jogi és környezetvédelmi problémákra és jószolgálati nagykövetként sokat tesz számos társadalmi ügy előremozdításáért. Természetesen az esztétikus külső továbbra is fontos szempont, ám a zsűri is sokkal inkább nézi a versenyzők jótékonysági programját, azt a saját ötleten alapuló ügyet, amit győzelem esetén képviselni szeretnének. Emellett elengedhetetlen, hogy a leendő szépségkirálynő szorgalmas, elhivatott, pozitív és nyitott személyiség legyen és jól beszéljen angolul, hiszen a nemzetközi finálén is prezentálnia kell az általa kidolgozott jótékonysági projektet.

A kiválasztott 21 versenyzőt a műsor oldalán tekinthetik meg. 

Magyarország Szépe – Miss World Hungary – június 23-án 18:45-től élőben a Dunán.

A királynők útja – június 22-én 19:45-től a Dunán.

 

origo.hu

Kiderült, mit mondtak a csapattársak a zokogó Cristiano Ronaldónak

ripost.hu

„Ne avassátok már szentté...” - szétszedik a koncertje miatt az RTL sztárját

mindmegette.hu

Fermentált uborka – így készül a legfinomabb savanyúság

magyarnemzet.hu

Forrnak az indulatok Mbappé arcpirító sportszerűtlensége miatt az Eb-n

ripost.hu

Rossz hír érkezett a Horvátországba készülő magyarok számára

magyarnemzet.hu

Gigasiklóra csapott le a gólya, bizarr történet lett belőle + fotó

ripost.hu

Jó hírt kaptak a nyugdíjasok, már nem is kell sokat várniuk

mindmegette.hu

A 9 legjobb vadasrecept csirkéből, sertésből és marhából

ripost.hu

Pénzeső júliusban: 3 csillagjegyre most rámosolyog a szerencse

ripost.hu

Kitálalt a profi betörő: ez a 6 biztonsági hiba, amit mindenki elkövet otthon

ripost.hu

„Rengeteg álma volt” – Zokogva nyilatkozott a liftaknába zuhant 25 éves lány anyja

ripost.hu

Lenyűgöző IQ-d van, ha legalább 7 kérdésre helyesen válaszolsz

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

SHOWBIZ

Manuel visszatért és csak kicsit volt neki kellemetlen a börtön

SHOWBIZ

Azahriah sokmilliót kaszált a letöltésekkel is

SHOWBIZ

Top5: G.w.M és Kulcsár Edina kamuja a hét híre

SHOWBIZ

Rendőrök intézkedtek Gáspár Győző otthonánál - Videó

SHOWBIZ

Elindult a meghallgatás a Megasztárra, óriási tömeg gyűlt össze a Bálnánál

SHOWBIZ

"Megnyugodott a lelkem" - visszautalta Szandi a fellépése árát

SHOWBIZ

Lánya zokogva jelentette be: újabb legendát veszítettünk el