Létrehozva: 2022.12.27.
Módosítva: 2022.12.28.

Völgyi Zsuzsi is beszállt a Szorcsik-Mischinger botrányba

Az énekesnő nem titkolja, alaposan meglepte mindaz, amit a képernyőn keresztül látott a pereskedésig fajuló vitából.

Völgyi Zsuzsi nem volt sem Szorcsik Viki, sem pedig Mischinger Péter közelében, amikor a színésznő állítása szerint az egykori exatlonos "nőiességében sértette meg" játékostársát, közvetve mégis belekeveredett kettejük csatározásába. A kecsketerelés után Viki az ő vállán sírta ki magát. Mint ismeretes, a színésznő azzal vádolta meg Pétert, hogy az agresszíven, káromkodva támadta le őt, de úgy tűnik, hogy ilyen esetet sem a kamerák, sem a hang felvételére szolgáló mikroportok nem rögzítettek.

Fotó: TV2

Mindezt persze Völgyi Zsuzsi nem tudhatta, így csak a színésznő elmondására tudott támaszkodni mindaddig, amíg adásba nem kerültek a kérdéses nap eseményei és el nem indult a két érintett csatája, ami hamarosan már a bíróságon folytatódik, hiszen Mischinger Péter szeretné, ha hivatalosan is kimondanák, Viki rágalmazta őt a műsorban és azóta is több fórumon. 

 

"Igazságot tenni nem tudok..."

 

"Az a helyzet, hogy kicsit furcsán érzem magam, miközben csak kapkodom a fejem a témában röpködő cikkeket olvasva. Én ugyanis, ahogy a jelek szerint senki más sem, nem voltam ott, amikor a Viki által elmondott dolgok történtek, vagy éppen nem történtek. Igazságot tenni nem tudok, de a béke pártján még állhatok. Ezért is döntöttem úgy, hogy Vikit is és Petit is meghívom a napokban induló rádióműsoromba, ahol lehetőséget kapnak arra, hogy tisztázzák és békésen rendezzék a vitájukat, ami szerintem mindkettejükhöz méltatlan. Az már biztosnak tűnik, hogy január elején mindkettejükkel beszélgetek majd egy-egy külön napon a Dikh Rádió stúdiójában, de már arra is tettem kísérletet, hogy egyszerre legyenek jelen"

- fejtette ki az énekesnő, aki ugyanakkor hozzátette, ő történetesen kedvelte Szorcsik Vikit a játék alatt, sőt... 

Völgyi Zsuzsi, FarmVIP
Fotó: TV2

 

"Az utolsó falatot is megosztotta..."

 

"Vikivel én az első pillanatban megtaláltam a közös hangot, sőt a Farm VIP után is gyakran beszéltünk telefonon. Ő volt az a játékos, aki az utolsó falat kajáját is megosztotta velem, vagy bárkivel, aki éhes volt, szóval nekem tényleg nincs rossz tapasztalatom vele. Sőt, ő volt az első gondolatom, amikor elkezdtem azon gondolkozni, hogy kikkel is szeretnék beszélgetni a Süss fel nap című műsoromban. Egyébként azt hiszem, hogy én elég jól kezelem a szélsőséges művészlelkeket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Győzikével huszonhárom éve dolgozom együtt. Hozzászoktam már ahhoz, hogy egy embernek az egyik percben lehet ragyogó jókedve, míg a másikban már a pokolba kíván mindent és mindenkit" – fejtette ki lapunknak Zsuzsi, aki arra is kitért, milyennek látta önmagát a TV2 képernyőjén keresztül és hogyan érintették az őt ért kritikák. 

 

"Amit a kommentelőktől kaptam, azt senkinek sem kívánom!"

 

"Bevallom, az utolsó időszak történései nem annyira tetszettek, hogy finoman fogalmazzak. Úgy tűnik, mintha mindvégig egy alvó vulkán lettem volna, aki kitörni készült, majd kitört. Persze világos, hogy egy showműsorba mentem el, és nyilván izgalmasabbak a konfliktusok, mint mondjuk az, hogy mosogatok, főzök és gondozom az állatokat, de amit a kommentelőktől kaptam, azt senkinek sem kívánom. Elkövettem azt a hibát, hogy bele-beleolvastam ezekbe, sőt néha válaszoltam is, de rájöttem, hogy parttalan vitákba kár bonyolódnom."

Könnyen ítélkeznek azok, akik nem jártak soha az én cipőmben és könnyen törnek pálcát bárki felett egy egy órába besűrített nap láttán. 

Nekem és nekünk pedig esélyünk sincs, hogy megváltoztassunk valamit, amit egyszerre rengeteg ember vesz a fejébe. Egyetlen dolgot mondanék csak, amit sokan elfelejtenek, mégpedig, hogy a Farm VIP-ben, mindenki a milliós fődíjért küzdött és tettük ezt ilyen, vagy olyan taktikával. Hoztunk jó és rossz döntéseket..."- magyarázta Völgyi Zsuzsi, aki a legtöbb rosszindulatú megjegyzést azután kapta, hogy egy furcsán alakult párbajban kiejtette Fülöpöt, aki amolyan közönségkedvencként funkcionált a TV2 relality-jében

Fotó: TV2

 

"Ha nem teszem, még ma is ott rakosgatjuk a karikákat"

 

"Amit azután a párbaj után kaptam, azt nem tettem ki az ablakba, annyi szent. Pedig Isten látja lelkem, akkor én nagyon haza akartam menni. Iszonyú mélyponton voltam. Hiányzott a kislányom, az otthonom és úgy általában a kis életem. Napok óta nem aludtam és ez olyan komolyra fordult, hogy egy ponton még az orvos is feljött, hogy megvizsgáljon. Ő pedig éppen akkorra fogyott el kicsit. Unta magát és ő is hazavágyott. Persze fiúval szeretett volna párbajozni, de végül én hívtam ki és jött az  a bizonyos logikai játék, ami pokoli nehéz volt, de azért mindketten ki tudtuk volna rakni. Nem viccelek, két órán át játszottunk és mindketten arra gyúrtunk, hogy a másik nyerjen. Végül valakinek döntenie kellett és nekem lett előbb elegem a csiki-csukiból és befejeztem, mert ha nem teszem, még most is ott rakosgatjuk azokat a karikákat"- idézte fel nevetve a drámai párbaj történéseit Zsuzsi, aki hozzátette, összességében nagyon jól érezte magát a farmon és bizony sokat tanult önmagáról és persze másokról is. 
 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Édesapját mentené Galambos Lajos lánya az új szerelmével?

magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

hirtv.hu

A Frizbi interjú után Magyar Péter bejegyzést tett közzé + videó

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Ez ám a megtiszteltetés: Bangó Margit közös dalra hívta Curtist

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

SHOWBIZ

Elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja, kiből lesz sikeres modell