Létrehozva: 2022.12.12.

Váratlan bejelentést tett Korda György és Balázs Klári, jövőre minden megváltozik

Korda Györgynek és Balázs Klárinak szintet kellett lépniük, ugyanis a közönség szeretete és a koncertek sokasága megkövetelte ezt. Ezennel nem kettesben folytatják a színpadon.

Felszálló gépek csontig hatoló robaja, szakadó eső, és valahogy oda nem illő gyerekzsivaj fogadta péntek este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1. termináljára érkezőket. Zárt körű bulit tartottak itt, a legendás páros, Korda György és Balázs Klári a Budapest Airport meghívására adott exkluzív koncertet. Ha az élményt egy szóban kellene összefoglalni, azt mondanánk: földöntúli volt.

Hatéves kortól egészen az idősebb korosztályig együtt buliztak a koncerten / Fotó: Bors

A terminál kapuit hat órakor nyitották ki, ez állt a meghívón is, azonban voltak olyan türelmetlen nézők, akik 17.58-kor szerettek volna bejutni. Nos, nem jártak sikerrel, ez mégiscsak egy reptér, olyan komoly biztonsági készültség várta az érkezőket, amivel ritkán találkozik az ember. A meghívottak becsléseink szerint körülbelül háromszázan lehettek, érdekes volt látni, hogy a legfiatalabbak hat év körüliek voltak, a legidősebbek pedig bőven hatvanon túliak. A generációs szakadékot ezen az estén a zene töltötte ki, a terminált rajongók lepték el, a buli pedig percek alatt a tetőfokára hágott.

Jövőre csak nagy koncertek lesznek

Jártunk már több Korda–Balázs-koncerten, és viszonylag jól ismerjük a sztárpár műsorát, ezen az estén azonban megleptek minket is, egy szokatlan formáció jelent meg a kezdéskor a színpadon. Gyuri és Klári mögött négy táncos mozogta be a teret, és két vokálos hölgy is helyet kapott. A háttérben kivetítőn a két énekesről készült archív felvételek látszódtak, olyan volt az egész, mint egy korabeli videódiszkó. A recept bevált, a koncert alatt többször is meg kellett fékezni a magukból kivetkőzött hat- és hatvanéveseket, mert azok fel szerettek volna lépni a színpadra, hogy együtt mulassanak a sztárpárral.

"Ez a koncert egy bemutató volt, egy kis ízelítő abból, hogy milyen évünk lesz 2023-ban" – mondta a Borsnak a fellépés után Korda György. "Jövőre plusz kilenc fő áll majd mögöttünk, egy komplett élő zenekar, vokálosok és táncosok is. Ha Isten megsegít minket, akkor csak nagy volumenű koncertjeink lesznek. Kell nekünk is az bizonyos pluszérzés a színpadon. Nem mondom, hogy rossz csak kettesben lennünk, de kell a motiváció. Szintet lépünk, talán ez a jó kifejezés. Nem is tehetünk mást. Változnak az idők, és vele változunk mi is."

Nem egyszerű alkalmazkodnunk a helyzethez

Fotó: Bors

A házaspár már idén nyár végén elkezdett azon gondolkodni, hogy miképp tudnák gördülékenyen szervezni azt az elképesztő mennyiségű felkérést, ami ömlik hozzájuk. Nem volt mese, be kellett látniuk, hogy ezt ketten már képtelenek kézben tartani.

"Soha nem volt menedzsmentünk és menedzserünk sem, de a jövő évre már van. Nem egyszerű alkalmazkodnunk a helyzethez, még akkor sem, ha az egész életünk arról szólt, hogy igyekeztünk megújulni. Ez azonban már egy másik szint, fesztiválok nagyszínpadain vagyunk, tízezres közönségek előtt" - mondta Gyuri bácsi, majd Klárika vette át a szót: "Soha nem ragadtunk meg egy szinten, bármilyen sikeres is volt egy időszak. Mindig cseréltük a dalokat, újakat hoztunk be, ha kellett, koncert előtt tíz perccel variáltuk át a műsorunkat, ez a fajta flexibilitás számunkra természetes. Rengeteg dalunk van, közös is és Gyurinak a szóló dalai is, szóval van miből válogatni. A jövő évi parkszínpados koncertünkre viszont tudatosabban kell készülnünk, egy ekkora helyszínen már kevesebb a spontaneitás lehetősége. De persze marad mozgásterünk!" –mondta Klárika, akinek a szavaira Gyuri felkapta a fejét:

"Ha tánckar van, abban biztosak lehetnek, hogy nem fogok táncolni, de amennyit tudok, egy kicsit azért mozognék a lányokkal!" – veti közbe nevetve. "Csak egy-két lépést!" – fordul kérlelő szemekkel Klárika felé, aki nevetve bólogat, vagyis beleegyezett, erre már szemtanúk is vannak.

Nem hittünk a szemünknek: Balázs Klári és Korda György babát készítettek a sztárpár rajongói / Fotó: Bors

Lassan megy a költözés

A páros olyan sok koncertet adott 2022-ben, hogy úgy tervezték, hogy az év végét már pihenéssel töltik. A repteres fellépés az egyik utolsó volt idén, most igyekeznek az energiáikat a költözésre fordítani. Az ugyanis még mindig folyamatban van… Mint arról a Bors is beszámolt, idén eladta a házaspár az ikonikus Korda-villát, mert olyan magasra rúgtak a fenntartás költségei, hogy nem volt észszerű a maradás. Még akkor sem, ha a villát ha nem is a két kezükkel, de ők építtették fel, ők tervezték és álmodták meg. Az első hírek arról szóltak, hogy augusztusban megtörténik az áthurcolkodás, de ez akkor csúszott, és úgy fest, a mai napig sem fejeződött be teljesen. Az új otthonuk bár már várja a lakóit, még az sem biztos, hogy szilveszterkor ott koccinthatnak.

"Félig sikerült csak átköltöznünk. Van már, ami ott van, de még közel sem vagyunk a végén."

Nem is szívesen beszélünk erről, majd beszámolunk róla, ha végre megtörtént

 – zárta a szavait Korda György.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

vg.hu

Dől a pénz a leggazdagabb magyarhoz, rengetegen akarnak vele üzletelni

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

mindmegette.hu

Fantasztikus fizetésért toboroz dolgozókat a Lidl – ha kell, szállást is biztosítanak

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

„Elkezdett flörtölni velem...” – kiakadtak Petrán a Házasság első látásra nézői

SHOWBIZ

Mesterséges intelligencia írt dalt Bochkor Gábornak

SHOWBIZ

Házasság első látásra: dönthettek a párok a válásról, mindenki ledöbbent a választásokon - videó

SHOWBIZ

Emlékszel még A klinika szereplőire? Így néz ki ma Udo, Elke nővér és Brinkmann professzor