Létrehozva: 2022.10.24.

Ostromolják a pasik a Sztárban sztár leszek! csinos versenyzőjét

Piltman Anna elárulta, milyen számára az ideális férfi.

Piltman Anna már az élő műsor előtt is sok dicsérő üzenetet kapott, és akadnak köztük olyanok is, aki közelebbről is szívesen megismerkednének vele. Volt, aki igen direkt módon fejezte ki tetszését, már-már zaklatásig bombázta üzenetekkel Annát, aki a Ripost-nak elárulta, nem ismerkedik online.

Fotó: TV2

„Sok bókot kapok, ami nagyon jól esik, de néha terhes is egy kicsit. Nemrég egyetlen srác kilenc üzenetet küldött, mert a köszönő üzenetem után, nem írtam már semmit. Írt egy kedves üzenetet, amit igyekeztem diplomatikusan megköszönni, de nem vette a lapot és csak folytatta. Lehet, hogy az volt a baj, hogy válaszoltam. Egyébként eddig mindenkinek igyekeztem írni, mert annyira bántott, ha nem tettem meg, hogy aludni sem tudtam” - árulta el a lelkiismeretes énekesnő, akinek nagyon fontos a pillanatnyi benyomás, így nem igazán szeret a neten ismerkedni.

„Ha valakit személyesen ismertem meg, utána szívesen beszélgetek vele akármilyen fórumon, de az szinte kizárt, hogy az interneten ismerkedjek. Korábban volt erre példa, de az a tapasztalatom, hogy  online mindenki felvesz egy olyan magabiztosságot, ami nem is jellemző rá az életben, vagy olyan dolgokat mondd, amit valójában nem tenne meg. Megtörtént, hogy egy srác a csillagokat is lehozta volna az égről a csetelés közben, de élőben meg sem mert szólalni, a szemebe sem mert nézni” - mesélt tapasztalatairól a Sztárban sztár leszek! versenyzője, aki a Ripost-nak elárulta, milyen számára egy ideális férfi, szóval akit érdekel, most nagyon figyeljen!

„Fontos egy férfi kisugárzása, hogy nyitott legyen a lelke felém és legyen teljesen őszinte. Attól lesz nekem magabiztos egy férfi és egy nő is, ha egyszerre látom benne a gyengeséget és az erőt. Külsőleg nincs semmilyen elvárásom, de nyilván van, amire bukom, szeretem a szakállat, régebben nagyon tetszettek a hosszú hajú pasik is, de ez teljesen lényegtelen, a belső értékek a legfontosabbak” - fejezte be Piltman Anna.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek