Létrehozva: 2022.10.24.
Módosítva: 2022.10.24.

A magyar színésznő elmondta, milyen egy intim jelenetet forgatni

Különleges szerepet kapott Dobos Evelin.

Szerző Ripost

Dobos Evelin a Megafilm és az MTVA koprodukciójában készülő Tündérkert című történelmi thriller egyik női főszerepét, Palocsai Annát alakítja. Báthory Gábor ifjú feleségeként sokan azt gondolnák, igazi naiva karakter, azonban Evelin élménybeszámolója alapján Anna komoly utat jár be a Helmeczy Dorottya - Kálomista Gábor producerpáros nevével fémjelezett sorozatban. 

Fotó: Tamas Dombovari

  

Anna érzékeny, érzelmes, türelmes, jól nevelt, értelmes lány, akinek a személyiségszerkezete rohamtempóban kezd kiszélesedni, miután férje egy év távollét után hazatér és elkezdhetik közös életüket. Én magam a karakter igazságát keresem, hogy értelmezhető legyen minden döntése mögötti állítás. Az a fontos, hogy érvényes legyen minden gondolata, függetlenül attól, hogy morálisan én mit gondolok. Hihetetlen izgalmas lekövetni és megvalósítani azt a folyamatot, ahogy lányból nővé érik

 -mesélte Evelin. 

 

Fülledt jelenetek 

 Az eddigi beharangozók alapján nem csak egy akcióban és intrikában dús thrillert láthatnak jövőre a köztévé nézői, de fülledt jelenetekben se lesz hiány. A színésznő kezdetben nagyon izgult az erotikus jelenetek miatt, ám gyorsan kiderült, nincs mitől félnie. 

 „Ez az első alkalom, hogy intim jelenetben vettem részt. Nagyon sokat segített, hogy előtte a rendezővel Madarász Istivel, az intimitás koordinátorral és az érintett jelenetekben szereplő partnere(i)mmel részletesen átbeszéltük, kockáról kockára, hogy mikor, mi, milyen szögből, hogyan fog látszódni majd. Az is megnyugtató, hogy semmi öncélúság nem volt ezekben a jelenetekben, van hozzáadott értéke tartalmi és művész szempontból is. Arról nem is beszélve, hogy a vezető operatőr, Garai Gábor olyan képeket alkot, amelyek a legszebb festményekhez hasonlíthatóak. Teljes mértékben biztonságban éreztem magam. Olyan légkört teremtett Isti és a kis mini stáb, akik bent lehettek, hogy egy pillanatra sem éreztem magam  kiszolgáltatottnak. Nyugalomban és bátran tudtunk dolgozni mindannyian. Az egy vidám nap volt, szinte családias légkörben” -mesélte a színésznő. 

 

Nők minden mennyiségben 

 A Katona Péter Dániel és Bokor Barna főszereplésével készülő produkcióban nagy hangsúlyt kapnak a karakteres, fajsúlyos női karakterek, amit Evelin is csak megerősíteni tudott a lapunknak.   

Minden fontos női archetípus megtalálható ebben a sorozatban, ezért is lesz egyedi és izgalmas a végeredmény. Megtisztelő, hogy olyan színésznők mellett dolgozhatok, mint Balsai Móni, Szamosi Zsófi, Gáspár Kata, Szőke Abigél és még sorolhatnám. Felnézek rájuk, tisztelem őket és inspirál a velük való közös munka. A hangulat mindig szuper, amikor ilyen-olyan felállásban összekerülünk a smink/haj buszban. Sokszor azon nevetünk, hogy milyen jó kis film lehetne azokból a beszélgetésekből is, amik ott hangoznak el

– mondta nevetve Evelin. 

 

 A babonás színésznő 

 Evelinnek – sok más művészhez hasonlóan – megvannak azok a szokásai, babonái, amelyek nélkül nem indulhat el a forgatás . 

„Ami a forgatáson kívül is egy kényszerességem, hogy öltözésnél először mindig a jobb lábamra veszem fel a cipőt és a jobb karommal bújok bele a ruhába. Tehát olyan soha nincs, hogy először a bal lábamra húzom fel a zoknit, vagy a cipőt" -mesélte nevetve a színésznő. 

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Letartóztatták Varga Viktorékat

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

mandiner.hu

Újabb fogadást tartott Pressman: mutatjuk, ezúttal kiket hívott meg a nagykövet

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

hirtv.hu

Sorra állnak be Magyar Péter mögé a jobbik jelenlegi és ex politikusai

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

astronet.hu

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Vége! Komoly döntést hozott a TV2 gyönyörű sztárja

SHOWBIZ

Jákob Zoltán átlépett egy határt! Nincs visszaút

SHOWBIZ

Most jelentették be: egy újabb legendát győzött le a gyilkos kór

SHOWBIZ

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja