SHOWBIZ

Szerző Angie

2 hónapja

Lánya miatt aggódik Szekeres Adrien

Szekeres Adrien lánya is megméretteti magát ma este a TV2-n induló Sztárban sztár leszek!-ben!.

Szerző Angie

Kiss Emília 17 éves gimnazista, de már 3 éves kora óta táncol, minden stílusban próbálgatja magát, ám az idő múlásával az éneklés is szívügyévé vált, sőt az elmúlt években saját dalokat írt.

Fotó: YouTube

Mivel híres szülők gyermeke, érthető, ha Emília szeretne édesanyja, Szekeres Adrien és Kiss Gábor zeneszerző árnyékából kilépni, hogy megmutassa, mire képes saját erejéből és tehetségéből. A versenyző a Borsnak mesélt arról, hogy mi vitte rá, hogy jelentkezzen a TV2 műsorába.

„Szerettem volna kipróbálni magam, mert még sosem álltam egyedül színpadon, de úgy gondolom, ha ez megtörténik, más ember lesz belőlem és egyre nyitottabb leszek.” - kezdte Emília, aki szerint nem mindig előnyös ismert emberek gyermekének lenni. 

Fotó: TV2

„Sosem tudok úgymond “megszabadulni” attól, hogy a szüleim híresek, és azt sem szeretem, amikor miattuk várnak el tőlem többet. Azért szerencsére ilyen ritkán fordult eddig elő, de kerülöm is az ilyen helyzeteket. Remélem, ez most sem lesz másként” - magyarázta a lány, aki ettől függetlenül anyukája nyomdokaiba lépne, hiszen a zene a mindene. „Hasonló céljaim vannak, mint anyának, de engem először inkább a zeneszerzés fogott meg jobban, amit az apukám csinál. Viszont egy nap énekesként szeretném megmutatni a világnak a műveimet. Szerencsére mindenben támogatnak a szüleim. Bárhogy és bármiről is döntök, ők mindig mellettem vannak. Nem énekesnőként és zeneszerzőként, hanem szülőként” - fejezet be Emília, akiért sokan izgulhatnak a ma esti szereplése miatt.

Szerző Angie

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!