SHOWBIZ

Szerző Ripost

1 hónapja

Hevesi Tamás: Már gyerekként is a Tabánról álmodoztam

Az énekes augusztus 19-én lép fel az ikonikus helyszínen. Óriási bulira készül!

Szerző Ripost

Elképesztő bulira készül augusztus 19-én Hevesi Tamás, már csak azért is, mert egy rendkívül ikonikus helyszínen lép fel. Nem máshol, mint a Tabánban, méghozzá a Szent István-napi Retro Tabán nevű rendezvényen. 

Fotó: Facebook

Az énekes a Ripost-nak árulta el, hogy különleges a kapcsolata a Tabánnal, hiszen már akkor oda vágyott, amikor még csak kisfiú volt, és áhítattal nézte a felvételeket az LGT és Mini tabáni fellépéseiről!

"Már gyerekként is a Tabánról álmodoztam, amikor még az LGT és a Mini voltak az állandó fellépők. Igaz, kisfiúként még nem nagyon mehettem oda koncertre, édesapám nem szívesen engedett volna el, pláne nem Gyuláról, így maradtak a videók. Azt viszont már akkor is láttam, amit most is tudok: nagyon különleges atmoszférával bír a hely, fantasztikus, és nagyon örülök,  hogy augusztus 19- én is felléphetek. Már csak azért is, mert a közönség is mindig szuper, oda tényleg azért mennek ki az emberek, mert imádják a jó zenét. Korábban, évtizedekkel ezelőtt valóban szinte csak az LGT-é és a Minié volt a terep, de mostanra nagyon színes lett a paletta" - mesélte Hevesi, aki már alig várja, hogy augusztus 19-én újra a Tabánban lépjen fel.

Mert ezt egy életen át kell játszani.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!