SHOWBIZ

Szerző Ripost

1 hónapja

Nem csak a fiataloké a TikTok-világa: Ezekért az érett magyar sztárokért megőrülnek

Köllő Babett, Polgár Tünde vagy éppen a Bódi házaspár is nagyon népszerű.

Nem csak a húszéveseké a világ, és a TikTok sem! Az egyik legnépszerűbb közösségi média oldalt főként a tinik kapták fel az indulásakor, ám ma már minden korosztály megtalálható rajta. Úgy tűnik, ezt a fiatalabb korosztály cseppet sem bánja, sőt, teret adnak az idősebb generációknak. 

Az érettebb magyar hírességek közül is sokan fent vannak TikTokon, a tartalmaikat pedig imádják!

A man using the TikTok app on his mobile phone
Fotó: Profimedia

Bódi Guszti és Margó

A Bódi család hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet, s mi tagadás már a TikTokot is meghódították. A házaspár közel 110 ezer követővel, és 750 ezer lájkkal büszkélkedhet. Nem csoda, hogy a fiatalok imádják a videóikat, hiszen a családi történetek mellett főként vicces sztorikkal jelentkeznek Bódiék. 

@bodimargo Amikor Dubai-ba vagyunk, de vasalni kell a klipre az ingeket…. 😂#foryou #nekedbe #bodiguszti #bodimargo ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Bangó Margit

Bár a Kossuth-díjas előadóművésznek még csak két videója van a TikTokon, közel 300 ezres nézettséggel büszkélkedhet. Ráadásul ezek nem is akármilyen felvételek, az énekesnő hétköznapi oldalát mutatja be: az egyik videóban kovászos uborkát tesz el, míg a másikban szilvás derelyét készít.

@tinagspr

Szilvás Derelye😍

♬ eredeti hang - R.Tomi

Polgár Tünde

A luxusfeleség szinte minden közösségi oldalon aktív, így nem volt kérdés, hogy a TikTokra is berobbannak a férjével. Tünde 40 ezer követővel büszkélkedhet, akiknek minden témában készít videót. A lányok például etikett órákat vehetnek, de a házaspár hétköznapjaiba is betekintést nyerhetünk.

@polgartundetippjei Legutóbb nem találtátok a hibát a képen: segítek ruhabaki! ( nem világít kéken a mellem, az a mikrofon) Mi nincs még rendben? #tudniillik #kulturáltviselkedés #étteremben #viselkedj #ètterem #asztalietikett #etikett #polgártünde ♬ eredeti hang - Polgár Tünde

Marsi Anikó

A Tények műsorvezető hosszú idő után döntött úgy, hogy aktív lesz a közösségi oldalakon. Most már nem csak Instagramon, de TikTokon is betekintést enged az életébe, s abba, hogyan újít fel egy lakást. 

Köllő Babett

Azt kijelenthetjük, hogy a műsorvezetőért megőrülnek a fiatalok. Babett 160 ezres követőtáborral büszkélkedhet TikTokon, és a kapott lájkjai meghaladták már a kétmilliót is. Ez nem meglepő, hiszen beszámol a munkájáról, a követői elkísérhetik az utazásaira, és vicces videókból sincs hiány az oldalán.

@kollobabettofficial

😂😂😂🤷‍♀️Nem hagyhattam ki😂

♬ eredeti hang - Gábor

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!