SHOWBIZ

Szerző Ripost

6 hónapja

Solti Ádám a kamerák előtt bizonyítja: mindent megtesz a feleségéért!

A házaspár a Drágám, add az életed! legújabb adásában is feltűnik. Ádám ezzel is bizonyítja a szerelmét.

Szerző Ripost

Május elején bombaként robbant a hír, miszerint Solti Ádámnak 2020 novemberében házasságon kívüli gyermeke született a szeretőjétől, akivel éveken át csalta a feleségét, Solti Bernit. A botrányt tetézte, hogy a gyermek édesanyjával évekkel korábban - 2010-ben - kezdődött a kapcsolata, mint Bernivel, akivel 2014-ben jött össze, így feltehetően a kezdetektől csalta a kedvesét.  Bár a házaspár egy időre eltűnt a rivaldafényből, a  Drágám, add az életed! legújabb adásában ők is feltűnnek.

Fotó: TV2

Ádám és Berni nagy elánnal vetette bele magát a játékba. Ezt igazolja, hogy a színész több sérülést is összeszedett rögtön az első napon.

„Vérzik a kezem és nagyon fáj. Nagyon nehéz megülni a bikát, a vérem bánta” – az, hogyan sikerült teljesíteniük a feladatot, hétfőn kiderül. Ádám egy másik feladatba is akkora hévvel vetette bele magát, hogy majdnem a kezét törte, emellett  a hevederrel is meggyűlt némileg a baja…

 

„Nem számítottam rá, hogy a bikás feladat ilyen nehéz lesz, már ott megsérült a kezem, de rájöttem, hogy minden feladat kőkemény, és így is kell nekiindulni.”

 

Ádám tehát láthatóan mindent megtesz feleségéért, és azt sem bánja, ha pár sérülést is begyűjt miatta.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!