SHOWBIZ

Szerző rp

6 hónapja

A kamerák előtt kiabált Solti Ádám megcsalt felesége

Solti Berni a Drágám, add az életed! című vetélkedőben válaszolt kiabálva többek között arra a kérdésre, hogy miképp látja a közös jövőjüket a férjével.

Solti Berni és Solti Ádám hamarosan a TV2 páros vetélkedőjében, a Drágám, add az életed!-ben bizonyíthatják, hogy ők ketten tényleg minden akadályt legyőznek.

A színész a Story magazinnak mesélte, hogy imád versenyezni, és teljesen be tud pörögni egy-egy feladattól. Így történt, hogy az egyik játék során észre se vette, hogy szétvágta a tenyerét. Míg Ádám lehetetlent nem ismerve tör előre, addig a felesége sokkal megfontoltabban megy neki egy-egy feladatnak.

Fotó: Ripost

"Sokkal lazábban kezeli ezeket a helyzeteket, pedig a hétköznapokban pont én vagyok a csendesebb, nyugodtabb természet. A feleségemmel jót szoktunk nevetni azon, hogy versenyhelyzetben olyanná válok, mint Hulk, terminátorként megyek előre, noha a magánéletben egyáltalán nem vagyok erélyes, sőt" - mondta Ádám, aki hozzátette, mindketten nagyon jól érezték magukat a versenyben.

Úgy érzem, még inkább összekovácsolt minket, és megerősítette a kapcsolatunkat.

Berninek az egyik feladat során 90 decibelen kiabálva kellett választ adnia különböző kérdésekre, például arra, miképp látja a közös jövőjüket, a megöregedést együtt.

Azt mondtam, hogy remélem, nagyon sok közös gyerekünk lesz, egyébként nem tudom, hogy fogunk tudni együtt megöregedni, amikor Ádám 16 évvel idősebb nálam. Ezt persze ironikusan mondtam, üzenve a kommentelőknek, akik már 8 éve a köztünk lévő korkülönbséggel vannak elfoglalva. (…) Köszönjük szépen, teljesen jól elvagyunk, soha nem okozott problémát a köztünk lévő korkülönbség

- mondta Berni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!