Létrehozva: 2022.04.11.

Még a szülei előtt is titkolta a győzelmét az Exatlon nyertese

Hatalmas csata után egy Bajnok és egy Kihívó állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Szerző Ripost

Véget ért az Exatlon Hungary All Star, közel négy hónapos küzdelem után kiderült, kik azok, akik a legjobbak között is a legjobbak voltak. A végén egy Bajnok, Jósa Danny és egy Kihívó, Szente Gréti emelhette magasba a trófeát, s gazdagodtak 15-15 millió forinttal. A győztesek most lapunknak elmondták, mit gondolnak a győzelmükről, mi lesz a nyereményük sorsa, illetve láthatják-e a rajongók őket még a televízióban.

Mostanában gondoltam bele csak igazán, hogy mennyire büszke lehetek magamra, hogy képes voltam kétszer egymásután megnyerni az Exatlont. Nekem az idei győzelem egy visszaigazolás volt arról, hogy nem véletlenül nyertem meg az előző évadot sem. Sokáig voltak bennem olyan kétségek, hogy csak azért lettem a legjobb a harmadik évadban, mert sérülés miatt kiestek a legjobbak, én pedig könnyű mezőnyben nyertem. Idén azonban mindenkinek meg volt az esélye a győzelemre. De amiért igazán nagy dicsőség számomra ez a győzelem, mert Gabi volt az ellenfelem, aki idén is, és a saját évadában is egy etalon volt számomra, nekem pedig ellene sikerült győznöm - kezdte lapunknak Gréti, aki bár másodszor állhat a dobogó tetejére, azon még nem gondolkozott, hogy mi lesz a nyereménye sorsa.

"Bevallom őszintén, hogy annyira az Exatlon világa létezett csak számomra, hogy a nyereményen még nem is gondolkoztam. Sőt, a verseny alatt még azt is elfelejtettem, hogy mekkora pénzösszeggel jár ez… Én annyira arra koncentráltam, hogy a napi versenyeket nyerjem meg, hogy a döntő után a többiek mondták, hogy ismét nyertem pénzt is" - tette hozzá nevetve a Kihívó.

 

Danny még a szülei előtt is titkolta a győzelmét

Még nem igazán esett le, hogy mi is történt, nem fogtam fel ezt a győzelmet. Furcsa volt, mert az végső futamom olyan volt, mint egy átlagos futam... Nem úgy álltam oda a döntőben a rajthoz, hogy már csak egy pont kell ahhoz, hogy nyerjek, hanem, hogy fel kell mennem a pályára, és le kell hoznom ezt a futamot is, mint az összes többit. Egyébként vicces, de még a szüleimnek sem mondtam el a döntő előtt, hogy megnyertem a műsort. Nagyon nehéz volt titokban tartani, mert persze folyamatosan kérdezgettek, de végül a tévéből tudták meg az eredményt - mesélte a Ripost-nak Danny, akit a harmadik évadban egy hajszál választott el a döntőtől. Most azonban elérte a célját, a legjobbak között is a legjobb lett.

"Én ezzel a céllal mentem ki versenyezni, hogy szeretném megnyerni ezt a műsort. Az előző évad óta erről álmodom, hiszen ott lecsúsztam a döntőről. Tudtam, hogy képes vagyok a győzelemre, ugyanúgy, mint minden másik játékos. Most sikerült, amit elterveztem!" - tette hozzá a Bajnok, aki Grétihez hasonlóan szintén nem tudja, mi lesz még a nyereménye sorsa. Ám a jövőt tekintve komoly tervei vannak.

"Én a jövőben is nagyon szívesen szerepelnék akár ehhez hasonló, vagy más műsorokban. Nagyon megkedveltem az egész televíziózást. Nálam is az Ázsia Expressz az egyik olyan formátum, amiben szívesen kipróbálnám magam, de mondhatni mindenre nyitott vagyok. Májusban majd Amerikába is visszamegyek, hiszen 19 éve élek már ott. Gyerekeknek tartok motivációs beszédeket az alkohol és drogmentes életről a BMX által. Általános iskolákba, gimikbe szoktak meghívni, de például bemutatókat is tartok NBA-félidőben. A többiekkel pedig szeretnék majd közönségtalálkozókat tartani, szeretnénk megismerni minél több olyan gyermeket, akiket ha egy kicsit is, de műsor által tudtunk a sportra motiválni. Számomra ez minél többet jelent."


A győztesekkel készült teljes interjút a Ripost7 jövő heti számában olvashatod el! 

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

magyarnemzet.hu

Magyar Péter tüntetésén nem csak a Momentum szavazók, de maga Donáth Anna is részt vett

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

SHOWBIZ

Elhunyt a legendás magyar rendező, András Ferenc – Itt láthatod a legjobb filmjét

SHOWBIZ

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

SHOWBIZ

Vámos Erika eltűnt, most elárulta, mi történt vele