11 hónapja

Kitálalt a 24 éves nehézbombázó: Ezért dobta Tóth Dávidot

Faképnél hagyta a 24 éves nehézbombázó Tóth Dávidot! Aleksandra elmondta, miért döntött így.

Tóth Dávidnak már az első pillanatban megakadt a szeme Tuvic Aleksandrán, aki vadító külsejével és csábos mosolyával azonnal levette a lábáról a Nagy Ő-t. Akkor még egyikük sem sejtette, hogy szomorú vége lesz a megismerkedésüknek. Aleksandra mindvégig nyílt és őszinte volt Dáviddal, ha valami nem tetszett neki, nem köntörfalazott, keményen nekiment az olimpikonnak. Így tett azon a napon is, amikor félrehívta Dávidot, és közölte vele: nem szeretne tovább ismerkedni, haza akar menni!

„Nem azért mentem el, mert két új lány érkezett. Azért döntöttem úgy, hogy otthagyom a műsort, mert teljesen kiábrándultam Dávid viselkedéséből” – kezdte a Borsnak Aleksandra.

Tuvic Aleksandra faképnél hagyta Dávidot (Fotó: TV2)

„Határozatlan, maga sem tudta, mit akar. Egyszer az egyik lány állt közel a szívéhez, két perc múlva már más. Számomra nem ilyen egy ideális férfi. Én szeretem a talpraesett és határozott pasikat, ilyen ember mellett is tudom magamat elképzelni. Dávidot én reggelire megenném” – folytatta a 24 éves nehézbombázó, aki mint mondta, bár hab volt a tortán, de nem azon kapta fel a vizet, hogy Dávid új lányokat vitt a birtokra...

„Ha odaállt volna elénk és azt mondja, 'figyeljetek csajok, nem voltam bennetek biztos, kamuztatok össze-vissza a hazugságvizsgálón, ez a két lány nekem szimpatikus, így alakult, hozzuk ki belőle a legjobbat', de nem… Leül elénk, és rimánkodik, hogy ő amúgy nem is tudta, hogy így fog alakulni. Csalódás volt, hogy ez volt a reakciója.”

Aleksandra a történtek hatására egyre inkább azt érezte, nincs keresnivalója a műsorban, mégis vacillált, mielőtt meghozta a végső döntést.

„Már a napokban gyötrődtem rajta, hogy menjek-e vagy maradjak. Nyilván, ha már eljutottam eddig a műsorban, bennem volt, hogy maradnom kéne. Csak már nem tudtam azonosulni semmivel. A játékokban sem tudtam már odatenni magamat. Dáviddal nem alakult ki köztünk semmiféle vonzalom, semmi kötelék. Még csak baráti viszony se, mert a kommunikáció se volt igazán jó közöttünk” – mondta a fiatal szépség, aki félrehívta Dávidot és egész egyszerűen a szemébe mondta: vége!

„Elmondtam neki, hogy úgy gondolom, nem vagyunk egymásnak a nagy ő. Voltak, akik nagyon belehabarodtak, és nem akartam elvenni tőlük a helyet. Én már eldöntöttem, hogy nem akarok vele lenni. Minden jót kívántam neki azért, és ő sem marasztalt, megköszönte az őszinteségemet.”

Bárány Veronika is búcsúzott a műsorból

Miután Tuvic Aleksandra váratlanul faképnél hagyta Dávidot, következett a rózsaceremónia. A Nagy Ő-nek ismét döntenie kellett, kiknek ad rózsát, és kinek nem. Nos, Dávid végül Bárány Veronikát küldte haza.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!