Létrehozva: 2021.12.18.

Éjszakai fürdőzésen érezte meg Laura, hogy Tóth Dávid őt választja

Véget ért A Nagy Ő. Az utolsó szál vörös rózsát az utólag csatlakozó Szalai Laura nyerte el, Tóth Dávid szívével együtt. A 24 éves szépség elárulta: az éjszakai fürdőzésnél megérezte, hogy rá esik majd a választás.

Valóságos érzelmi hullámvasúton van túl Tóth Dávid, aki számtalan fájdalmas, de még ennél is több felhőtlenül boldog pillanatnak volt részese A Nagy Ő-ben. Az olimpikon nem vállalkozott egyszerű feladatra: 23 csinos és mindenre elszánt lány közül kellett kiválasztani azt az egyet, aki a társa és talán gyermekei anyja lesz a jövőben. Laura a Borsnak bevallotta, hogy a női megérzése megsúgta neki, hogy ő lesz a befutó.

„Az egyik randin, amikor Egerszalókon ültünk a medencében az éjszakai fürdőzésnél, már akkor éreztem, hogy rám fog esni a választása. Ez egy női megérzés volt. Izzott közöttünk a levegő, megvolt a kellő vonzalom, és azt éreztem, hogy tényleg velem akar lenni. Innentől kezdve számítottam rá, hogy én kapom majd Dávidtól az utolsó rózsát” – kezdte a barna hajú szépség, aki a külföldi álomrandi előtt frappáns programra invitálta meg Dávidot.

Laura nyerte el Dávid szívét
Fotó: TV2

„Páros jógára vittem őt. Igazság szerint nagyon vártam, hogy olyan programon vegyünk részt kettesben, ahol vannak testi érintések. Nem minden randink alkalmával volt lehetőségünk fizikálisan is közel kerülni, megsimogatni, megcirógatni a másikat. Ez pedig elég fontos szerintem, ha ismerkedsz valakivel, hogy megfogd a kezét, vagy csak hozzáérj” – vélekedett Laura, aki azt is bevallotta, sokszor rosszul viselte, hogy az olimpikon nem csak vele foglalkozik.

„Dávidot elfogadtam úgy, ahogy van, de azok a megmozdulásai nem tetszettek, amikor először velem éreztette, hogy én leszek az, akit választ, aztán másnak csapta a szelet. Elbizonytalanított, de aztán sikerült tisztáznunk. Megbeszéltük, hogy a való életben és egy párkapcsolatban nem így viselkedik. Én egyébként nem vagyok féltékeny típus, és az önérzetem is jó. Ha valakivel együtt vagyok, nem kattogok azon, hogy ha elmegy, tuti megcsal. De azért egy közszereplőnél, aki sokat van középpontban, sok inger éri, azért elgondolkozik az ember, hogy biztos kell ez nekem?” – árulta el a 24 éves szépség, akinek nemcsak Dávid megosztott figyelmével kellett megbarátkoznia, hanem azzal a váratlan információval is, amivel az utolsó vacsorájukon sokkolta őt a Nagy Ő. Az olimpikon megvallotta Laurának, hogy korábban együtt töltötte az éjszakát Annabellával.

„Amikor elmentünk a külföldi álomrandira, Annabellával töltötte az első napot, velem a másodikat. Vacsora közben mondta el nekem, hogy egyébként együtt töltötték az éjszakát. Annyira váratlanul ért. Rögtön arra tudtam gondolni, hogy több is történt közöttük. Picit kiábrándított. Addig a pontig azt hittem, velem akar lenni, nem értettem, hogy akkor miért kellett neki ez? Ha valakihez vonzódsz, akkor nem töltöd mással az éjszakát. Állítólag nem történt meg a fő attrakció, és értékeltem, hogy Dávid őszintén elmondta nekem, ezért nem hánytorgattam fel később, de abban a percben sokként ért” – mondta el Laura, aki mindezek ellenére is boldogan fogadta el az utolsó rózsát Dávidtól. A ceremónia után csodálatos estét töltöttek együtt, immáron egy párként.

Egy párként töltötték már az estét
Fotó: TV2

„Mesebeli este volt, szerintem sosem fogom elfelejteni” – fűzte hozzá.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világcég segíthet BL-álmokban, így alakulhat a Fradi kerete

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

Elon Musk kitálalt az ufókról, döbbenetes dolgot mondott

vg.hu

Alig talál új katonákat a román hadsereg

vg.hu

Magasabb kamatozásra vált a Bónusz Magyar Állampapír

origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Itt a vége: a Házasság első látásra Petrája lehúzta a gyűrűjét a vécén a házasságával együtt - videó

SHOWBIZ

Akkora pofonba szaladt bele a TV2 sztárja, hogy a fal adta a másikat

SHOWBIZ

„Elkezdett flörtölni velem...” – kiakadtak Petrán a Házasság első látásra nézői

SHOWBIZ

Mesterséges intelligencia írt dalt Bochkor Gábornak