1 éve

Éjszakai fürdőzésen érezte meg Laura, hogy Tóth Dávid őt választja

Véget ért A Nagy Ő. Az utolsó szál vörös rózsát az utólag csatlakozó Szalai Laura nyerte el, Tóth Dávid szívével együtt. A 24 éves szépség elárulta: az éjszakai fürdőzésnél megérezte, hogy rá esik majd a választás.

Valóságos érzelmi hullámvasúton van túl Tóth Dávid, aki számtalan fájdalmas, de még ennél is több felhőtlenül boldog pillanatnak volt részese A Nagy Ő-ben. Az olimpikon nem vállalkozott egyszerű feladatra: 23 csinos és mindenre elszánt lány közül kellett kiválasztani azt az egyet, aki a társa és talán gyermekei anyja lesz a jövőben. Laura a Borsnak bevallotta, hogy a női megérzése megsúgta neki, hogy ő lesz a befutó.

„Az egyik randin, amikor Egerszalókon ültünk a medencében az éjszakai fürdőzésnél, már akkor éreztem, hogy rám fog esni a választása. Ez egy női megérzés volt. Izzott közöttünk a levegő, megvolt a kellő vonzalom, és azt éreztem, hogy tényleg velem akar lenni. Innentől kezdve számítottam rá, hogy én kapom majd Dávidtól az utolsó rózsát” – kezdte a barna hajú szépség, aki a külföldi álomrandi előtt frappáns programra invitálta meg Dávidot.

Laura nyerte el Dávid szívét
Fotó: TV2

„Páros jógára vittem őt. Igazság szerint nagyon vártam, hogy olyan programon vegyünk részt kettesben, ahol vannak testi érintések. Nem minden randink alkalmával volt lehetőségünk fizikálisan is közel kerülni, megsimogatni, megcirógatni a másikat. Ez pedig elég fontos szerintem, ha ismerkedsz valakivel, hogy megfogd a kezét, vagy csak hozzáérj” – vélekedett Laura, aki azt is bevallotta, sokszor rosszul viselte, hogy az olimpikon nem csak vele foglalkozik.

„Dávidot elfogadtam úgy, ahogy van, de azok a megmozdulásai nem tetszettek, amikor először velem éreztette, hogy én leszek az, akit választ, aztán másnak csapta a szelet. Elbizonytalanított, de aztán sikerült tisztáznunk. Megbeszéltük, hogy a való életben és egy párkapcsolatban nem így viselkedik. Én egyébként nem vagyok féltékeny típus, és az önérzetem is jó. Ha valakivel együtt vagyok, nem kattogok azon, hogy ha elmegy, tuti megcsal. De azért egy közszereplőnél, aki sokat van középpontban, sok inger éri, azért elgondolkozik az ember, hogy biztos kell ez nekem?” – árulta el a 24 éves szépség, akinek nemcsak Dávid megosztott figyelmével kellett megbarátkoznia, hanem azzal a váratlan információval is, amivel az utolsó vacsorájukon sokkolta őt a Nagy Ő. Az olimpikon megvallotta Laurának, hogy korábban együtt töltötte az éjszakát Annabellával.

„Amikor elmentünk a külföldi álomrandira, Annabellával töltötte az első napot, velem a másodikat. Vacsora közben mondta el nekem, hogy egyébként együtt töltötték az éjszakát. Annyira váratlanul ért. Rögtön arra tudtam gondolni, hogy több is történt közöttük. Picit kiábrándított. Addig a pontig azt hittem, velem akar lenni, nem értettem, hogy akkor miért kellett neki ez? Ha valakihez vonzódsz, akkor nem töltöd mással az éjszakát. Állítólag nem történt meg a fő attrakció, és értékeltem, hogy Dávid őszintén elmondta nekem, ezért nem hánytorgattam fel később, de abban a percben sokként ért” – mondta el Laura, aki mindezek ellenére is boldogan fogadta el az utolsó rózsát Dávidtól. A ceremónia után csodálatos estét töltöttek együtt, immáron egy párként.

Egy párként töltötték már az estét
Fotó: TV2

„Mesebeli este volt, szerintem sosem fogom elfelejteni” – fűzte hozzá.

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Egzotikus nyaralásáról hazaérve rendőrök vitték el a dúsgazdag magyar orvost Ferihegyről

hirtv.hu

Az iskolákban rendszeres téma a környezet védelme egy felmérés szerint

ripost.hu

Sokkoló felvétel került elő a szado-mazo rúdtáncosnak állt Király L. Norbiról

magyarnemzet.hu

Erélyesebb fellépést követelt Brüsszelben hazánkkal szemben Karácsony Gergely

origo.hu

Mazsi hűtlensége gyötörte halála előtt Berki Krisztiánt?

travelo.hu

Bécsben kétszintes jégpályán korizhattok még márciusban is

ripost.hu

Életét adta a gyermekéért: a romok alatt szülte meg babáját egy édesanya

ripost.hu

Zsuzsi, a kőbányai tortáslány trükkje: Így lesz pihe-puha a palacsinta

ripost.hu

Megszólalt Zámbó Krisztián, durva dolgokat állít Zsuzskáról

ripost.hu

Tápai Szabina tudja, hogyan reagálna Kucsera zabigyerekére

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Fekete Vonatból autóba: erre ment el Fatima előlege

SHOWBIZ

Farm VIP: Máris itt vannak az összeesküvés-elmélet gyártók

SHOWBIZ

Erre költi Ifj. Schobert Norbi a megnyert 12 milliót

SHOWBIZ

Óriási siker előtt áll a Wednesday-ben szereplő magyar kislány

SHOWBIZ

Meglepő dallal rukkolt elő L.L. Junior: Enrique Iglesiast akarja letaszítani a trónról?

SHOWBIZ

Nemazalány: Ne úgy nézzenek rám, mint egy hisztis valakire! - Videó

SHOWBIZ

Ciki: Hódi Pamela cége azután virágzott fel, hogy otthagyta

SHOWBIZ

Csillagjegye buktatta le Meghan Marklet, ez mindent megmagyaráz