1 éve

Bevallotta, Kamarás Iván ezért a nőért állt a kamerák elé

Kamarás Iván egy számára nagyon különleges nőnek szeretne bizonyítani azzal, hogy a színpadra lép a Dancing with the Stars-ban.

Ősszel ismét képernyőre tűzi a TV2 a Dancing with the Stars című táncos műsorukat, melynek egyik versenyzője Kamarás Iván lesz. A népszerű színész bevallotta, hogy egy számára nagyon különleges nő miatt állt a kamerák elé, és vállalta el a felkérést. Ez a hölgy pedig nem más, mint az édesanyja, a Kossuth-díjas táncművész, Uhrik Teodóra.

Kamarás Ivánt Mikes Anna készíti fel hétről hétre (Fotó: TV2)

„Azért mondtam igent a felkérésre, mert nekem a tánc valahol a szívügyem. Édesanyám balett táncos és a nevelőapám is, és gyakorlatilag táncos családban nőttem fel. Pontosan tudom, testközelből láthattam azt az iszonyatos mennyiségű munkát, amit ők beleraktam az egész életük folyamán az előadásaikba. Ők a showbiznisz legkeményebben dolgozó emberei és legkevésbé elismert figurái. Szeretném az emberek figyelmét felhívni arra, hogy táncolni menő” – mondta el a TV2-nek Iván, aki hozzátette, nem küzdeni jött a versenybe, hanem tényleg tanulni szeretne.

„Nyilván az is egy ok volt, hogy igent mondtam, hogy anyám állandóan azt mondta: nem kell táncolni, Ivánka. Most szeretném bebizonyítani neki, hogy igenis képes vagyok eljutni akár a döntőig is, ez az álmom” – tette még hozzá.

A videóban más érdekességeket is megtudhatsz! Kattints!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!