1 éve

A végzetes szerelemről vallott a Mintaapák színésznője

Hétfő este vadonatúj részekkel folytatódik a TV2 sikersorozata, a Mintaapák. A Mokkában Szávai Viktória beszélt a karakteréről és a fordulatokról.

Hosszú szünet után hétfő este végre vadonatúj részekkel folytatódik a Mintaapák!

A TV2 sikersorozata nézők tömkelegét ültette le a képernyő elé az első két évad során, és minden jel arra mutat, hogy fordulatokból, romantikus és izgalmas pillanatokból ezúttal sem lesz hiány!

Szávai Viktóriával és a többiekkel a Mintaapák hétfő este új részekkel folytatódik! (Fotó: TV2)

Szávai Viktória, a sorozat Linda óvónénijét alakító színésznő a Mokka hétfői adásában beszélt arról, mire számíthatnak a nézők.

„Mindenféle akadályoztatások vannak. Lindának van egy anyukája, aki szeret mindenbe beleszólni. Neki meg kell felelni, Linda nem akar vele konfrontálódni, mert szereti megúszni a vitákat. Tamás, a szerelme tekintettel próbál lenni a lányára, mert nem szeretné olyan helyzetbe hozni a kislányt, hogy Linda jön-megy az életében. Nagyon óvatosak a szereplők, mindenféle izgalmak várhatóak. Linda és Tamás között végzetes szerelem alakult ki, és mindketten azon vannak, hogy végre elsimítsák a problémákat” – mondta el a Mokkában Szávai Viktória.

Vághy Vivi, a sorozat Julija is vendégként vett részt a műsorban: a kislány elmondta, mik a kedvenc elfoglaltságai a forgatások szünetében, és arról is beszélt, ő hogyan élte meg az első iskolai napot.

A Mokka teljes videóját itt tekintheted meg:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!