1 éve

„Bízom a legjobbakban” – kiderült, ki az Exatlon biztos párbajozója

A Bajnokoknak nem sikerült fordítani, 10:7-re a Kihívók győztek, így pénteken biztosan piros párbaj lesz. Az is kiderült, ki a biztos párbajozó.

Az Exatlon Hungary ismét párbajhoz érkezett, és ezúttal is két Bajnoknak kell majd rajthoz állnia! A csütörtöki versenynapot is a kékek húzták be, 10:7-re kaptak ki a Bajnokok. A biztos párbajozó Imreh Balázs, aki már megtapasztalta, milyen a párbajban rajthoz állni.

Fotó: TV2

„Nem igazán foglalkoztam a statisztikámmal, próbáltam inkább az erősebb játékosok ellen futni, hogy fejlődjek. A számok nem hazudnak, így nyilván kénytelen vagyok párbajozni, de bízom a legjobbakban. Úgy gondolom, hogy mindenképpen könnyebb lesz kezelnem ezt a helyzetet, hiszen már van tapasztalatom a párbaj terén. Már több a pályarutinom azóta, bízom benne, hogy ezt majd tudom kamatoztatni. Kíváncsian várom, hogy ki lesz az ellenfelem” – kezdte lapunknak Imreh Balázs, aki reméli, hogy a csapaton belüli konfliktus is hamarosan megoldódik.

„Nyilván az soha nem könnyíti meg a helyzetet, ha nézeteltérések vannak, bízom benne, hogy minél előbb tisztázni tudják a srácok, és nem lesz negatív hatással a csapatra és rám” – mondta a Bajnok, akinek ismét Somhegyi Krisztián nevezi meg az ellenfelét. Balázs tisztában van vele, hogy csapattársa sincs könnyebb helyzetben, hiszen ahogy csökken a létszám, egyre nehezebb döntéseket kell meghoznia.

„Azzal, hogy valakinek kiemelkedő a statisztikája, abban a kiváltságos helyzetben lehet, hogy megmenekül a párbajtól, viszont az ő vállát nyomja annak a terhe, hogy valakit párbajellenfélként kell jelölnie. Rutinosnak tűnhet ebben Krisz, de ez nem egy könnyű feladat, egyre nehezebb döntést hoznia, hiszen csökken a létszám, és mindenki közel áll hozzá. Nagyon sokat segítünk egymásnak a fiúkkal, Andris és Dani lehetnek a lehetséges ellenfeleim. Szerintem mindketten gyorsabbak lennének a pályán, viszont bízom abban, hogy higgadt tudok maradni, ami az előnyömre válhat.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!