1 éve

Képtelenek feldolgozni Szabó Franciska hiányát a Bajnokok

Szabó Franciska a sérülése miatt kénytelen volt távozni az Exatlon Hungary versenyéből. Csapattársai azonban nehezen dolgozzák fel a hiányát.

Palik László szerdán jelentette be a drámai hírt, miszerint Szabó Franciska számára véget ért az Exatlon Hungary! A Bajnokok versenyzőjét többször is megvizsgálták az orvosok, de sajnos nem gyógyult olyan ütemben a lába, ahogy azt szerették volna, így az egészsége érdekében nem folytathatta a versenyt.

A döntés mindenkit megviselt, a legjobban talán Kocsis Lilkót, aki nagyon közel állt Francihoz.

Szabó Franciska a könnyeivel küzdött a búcsú pillanatában
Fotó: TV2

„Sajnos nem volt lehetőségünk arra, hogy hosszabban elbúcsúzzunk, pedig tudom, hogy azzal is nagyon sok erőt adhattunk volna egymásnak. Annyit tudtunk mondani, hogy nagyon szeretjük egymást, és megköszöntem neki a sok segítséget. Rengeteget tanultam Francitól, és próbálok mindig azokra a szavakra, hitre és kitartásra gondolni, amit ő is képviselt. Tudom, hogy azt szeretné, minél tovább maradjak versenyben, ez a legfőbb célom, szeretnék erős maradni, és élvezni a játékot, amíg tehetem” – kezdte a Ripost-nak Kocsis Lilkó, aki nagyon közel állt Franciskához, ám nem csak őt, de a csapattársait is megviselte a Bajnok távozása.

Virág Andris szerint nehéz lesz Franci nélkül megtalálniuk a helyes utat, hiszen ő volt az, aki iránymutatást adott nekik minden verseny előtt.

„Szerintem mindenki emlékezni fog arra a pillanatra, amikor Laci tudatta velünk, hogy Francinak távoznia kell. Franci volt a csapat lelke, összetartotta a csapatot, kőkeményen megmondta a véleményét, nagyon határozott és karizmatikus nő. A pódiumon mindenki kicsit összeomlott, nélküle sokszor nehéz lesz megtalálnunk a helyes utat. Franci mindig iránymutatást adott, figyelmeztetett erre mindenkit és ha kellett, odacsapott az asztalra. Ez fog nekem leginkább hiányozni” – fogalmazott Andris.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!