1 éve

A Dal 2021: ők lépnek színpadra a negyedik élő show-ban a Duna Televízión!

Idén immáron tizedik alkalommal rendezik meg a Duna Televízió népszerű műsorát: A Dal 2021-ben ebben az évben negyven produkció versenyezik.

Idén tizedik alkalommal láthatják a nézők a Duna Televízió műsorán A Dal című műsort. A Dal 2021-ben idén negyven produkció versenyzik azért, hogy kiderüljön, melyik az év legjobb dala.

A Dal 2021 szombat este, 19.35-től kezdődik a Duna Televízió műsorán!

A Dal 2021 újabb tíz produkciót vonultat fel.
Fotó: MTVA

Balogh Eszter: Maradnék

Balogh Eszter egy kis faluból származik, de évek óta Budapesten él. Versenydalával azt az érzést szeretné átadni, amit ő is megél nap mint nap. Szívesen gondol a vidéken szerzett élményekre és családja gondoskodására. Célja, hogy a nézők a Maradnék hallatán gondoljanak a családjukra, barátaikra, a közös kedves emlékekre.

Bari Laci: Féltelek

A fiatal énekes mindössze húszéves, de már zeneszerzőként és dalszövegíróként is megjelenik az idei dalversenyben. Laci 12 éves kora óta szerepel televízió műsorokban, így nem idegen neki a stúdiók világa. A Dal 2021 azért kiemelten fontos számára, mert a Féltelek az első saját szerzeménye. A versenydala egy igazi szívből jövő alkotás, ami Laci felnőtté válásának egyik állomása.

Detti: Nem muszáj

Detti a húszas évei legelején járó énekes, de fiatal kora ellenére egy komoly tartalmú dallal vesz részt a versenyben. A Nem muszáj szövegét Detti saját magának írta, a nagypapája elvesztése inspirálta. Versenydalával szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy értékeljünk minden percet amit együtt tölthetünk a szeretteinkkel.

Down For Whatever: Zuhanás

A Down For Whatever egy 2015-ben alakult metal banda. Úgy gondolják, a Zuhanás az a daluk ami leginkább bemutatja a zenekart és azt amit közvetítenek. A zeneszerzést saját maguk és a közönség terápiájának szánják, akkor lennének a legboldogabbak, hogyha amíg a versenydaluk szól, a nézők ki tudnának szakadni a mindennapok gondjaiból.

Hegedűs Bori és Tempfli Erik: Altató

Hegedűs Bori és Tempfli Erik egy szerelmespárt alkotnak, az Altató pedig a kapcsolatuk hajnalán íródott. Zeneszerzője Erik, szövegírója pedig Bori. Távol voltak egymástól és az érzéseiket zenével szerették volna kifejezni egymásnak, ebből jött létre a versenydaluk. Szeretnék ha a nézők is olyan gyöngyszemként fogadnák, mint amilyen különleges szerepet tölt be az ő életükben.

Kaukázus: Egyetlen szó

A daluk 2019 májusában született, nagyon ihletett állapotban: tíz perc alatt elkészült. Nagyon sok probléma generálódott problémára, sok minden fel is fordult, az énekes, pedig a dalon keresztül kapta meg a választ, hogy igen, folytatni kell tovább!

LivingRoom: Megtörtént

A LivingRoom együttes 2016 telén alakult és a formáció neve ismerős lehet A Dal nézői számára, hiszen 2018-ban már láthattuk a fiúkat a műsorban. A zenekar létszáma és tagjai azóta volt, hogy változtak, most öt fiatal fiú szeretné megmutatni magát a nézőknek a Megtörtént című számon keresztül. A versenydaluk legfőbb üzenete a remény, ami akkor a legfontosabb amikor egy nehéz, gondterhelt állapotból kell kitörni.

Luscinia: Labirintus

A Luscinia együttes 2019-ben alakult, az énekes, Seres Kitti hívta össze a barátait, hogy alapítsanak egy pop-rock zenekart, a fiúk pedig örömmel beleegyeztek. Kitti írta a Labirintus szövegét, amivel a kiút közös keresése a célja, és azt szeretné leginkább, hogy a nézők három percre felejtsenek el mindent és csak bulizzanak a zenekarral.

Radics Gigi: Egy vagy velem

Radics Gigi, akit szinte gyermekként ismert meg az ország, mára már egy gyönyörű kislány édesanyja. A Dal 2021 versenyébe is egy olyan számmal jelentkezett, amely a szülő-gyermek kapcsolat fontosságára hívja fel a figyelmet. Az Egy vagy velem dallamát Gigi az édesapjával közösen készítette el, és a szövegét tekintve is a feltétlen szeretet van a középpontjában. Gigi összetett módon készül a versenydalának élő előadására.

Süle Zsolt: Befúj

Süle Zsolt már gyermekkorában tudta, hogy zenész szeretne lenni, ami valóra is vált, hiszen csaknem negyven éve különböző módokon foglalkozott a zenével, zenekart alapított, dobos volt, dalszövegíróként és zenekarok alapítójaként is tevékenykedett. A Dal nézőinek is bizonyára ismerős, hiszen 2018-ban a döntőig menetelt. A Befúj című dalával zeneszerzőként és szövegíróként áll A Dal 2021 színpadára. Célja, hogy a nézőknek egy kis felfrissülést, feltöltődést nyújtson a dalával.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Húsz gyerekkel veretett össze a mezőcsáti tanár egy 12 éves fiút a tornaórán

origo.hu

Gyászol a világ, újabb legenda halt meg

borsonline.hu

Mentő rohant a két kamaszhoz, az egyikük a kórházban meghalt

vg.hu

Érdemes ránézni a naptárra: napokon belül hétszáz forinttal drágább termékekkel találkozhat a dohányboltokban

metropol.hu

Kiszálltak az autópályán: három fiatalt gázoltak halálra

mandiner.hu

A Katonai Bizottság elnöke: A NATO készen áll a közvetlen konfrontációra Moszkvával

origo.hu

Az ukránok hónapok óta csak hazudnak a sikereikről

mindmegette.hu

A gyönyörű haj titka: így készíts otthon rizsvizet

ripost.hu

Hátborzongató, mi vár ránk 2023-ban Nostradamus jóslatai szerint

ripost.hu

Tolvai Reni ennyire még sosem kapta az ívet: "A felszívott kokain mennyiséget csökkenteni kellene!"

ripost.hu

Döbbenetes, mit műveltek a kóbor kutyák, mindenki retteg a magyar faluban

ripost.hu

Hortay Olivér: egyre nagyobb az esélye annak, hogy az Európai Unióban komoly ellátási problémák adódjanak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

SHOWBIZ

Fekete Vonatból autóba: erre ment el Fatima előlege

SHOWBIZ

Farm VIP: Máris itt vannak az összeesküvés-elmélet gyártók

SHOWBIZ

Erre költi Ifj. Schobert Norbi a megnyert 12 milliót

SHOWBIZ

Óriási siker előtt áll a Wednesday-ben szereplő magyar kislány

SHOWBIZ

Meglepő titkokat osztott meg Lékai-Kiss Ramóna

SHOWBIZ

Mága Zoltán újévi koncertjét megnézhetjük a tévében is

SHOWBIZ

Kitört a botrány a Jimmy-sorozat miatt: kiborult a család

SHOWBIZ

„Észreveszem, ha jön velem szembe valami” - Szakmát váltott Ungár Anikó