1 éve

A Dal 2021: ők lépnek színpadra a harmadik élő show-ban a Duna Televízión!

Immáron tizedik alkalommal rendezik meg a Duna Televízió népszerű műsorát: A Dal 2021-ben idén negyven produkció versenyezik.

Idén tizedik alkalommal láthatják a nézők a Duna Televízió műsorán A Dal című műsort. A Dal 2021-ben idén negyven produkció versenyzik azért, hogy kiderüljön, melyik az év legjobb dala.

A Dal 2021 szombat este, 19.35-től kezdődik a Duna Televízió műsorán!

A Dal 2021 harmadik élő show-ja a Duna Televízión kezdődik szombat este! (Fotó: MTVA)

Beneath My Skin: Ébredj!

A négytagú fiúbanda már két éve szeretné megmérettetni magát a műsorban, és erre mostanra elérkezettnek látták az időt. A daluk arról szól, hogy merjünk kitörni a komfortzónánkból és olyasmit csinálni, amit szeretünk.

Chain Bridge Pop: Messze valahol

A Chain Bridge Pop 2016 tavaszán alakult, frontembere Hajdu Erik, aki szóló dalával már bejutott A Dal 2021 elődöntőjébe. Országos hírnévre vágynak, azt gondolják, hogy a Messze valahol című számuk alkalmas lehet arra, hogy ezt meghozza nekik! Versenydaluk szövegével arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a múlt élményeire mindig bátran emlékezzünk!

Csondor Kata: Bosszúállók

Csondor Kata ismerős lehet A Dal nézőinek, hiszen már 2017-ben is bejutott a A Dal versenyébe. Szinkronszínészként, énekesként és dalszerzőként is tevékenykedik, a Bosszúállók szövege is a saját munkája. Versenydalával azt szeretné üzenni mindenkinek, hogy a szuperhősöket csakis saját magunkban kell keresnünk.

Katona Petra: Viszlát Múlt

Katona Petra számára nem ismeretlen A Dal színpada: 2019-ben, a tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon Pápai Joci mögött énekelhetett, ezúttal pedig első saját dalával jelentkezett a versenybe.

Kozma Orsi: Változik a világ

Kozma Orsi versenydala egy pozitív üzenettel teli szerzemény, miszerint a szeretet a legfontosabb minden helyzetben, ettől maradunk emberek! Szeretné, ha a hallgatók pozitív élményekkel töltődnének, úgy érzi, napjainkban különösen lényeges odafigyelnünk egymásra, és az apró örömök jelentőségére.

Nagy Szilárd ft. Ragány Misa: Drága Hazám

Misa és Szilárd hosszú ideje legjobb barátok, de a tavalyi évben kiderült, hogy a zenei alkotó munkában is tökéletesen kiegészítik egymást! Versenydaluk szövege, mondanivalója a magyar nemzet évezrednyi megpróbáltatásait, nehézségeit, sikereit, reményét és hitét próbálja visszaadni. Misa és Szilárd hisz benne, hogy erre a dalra együtt tud dobbanni minden magyar szív.

Nági és Betti: Gyere velem

Nági a tavalyi dalválasztó versenyben is részt vett, akkor testvére, Betti vokalistaként volt jelen vele a színpadon. A Dal 2021-be a közös dalukkal kerültek be, ami azért is különleges számukra, mert a kettejük testvéri köteléke és a zenéhez fűződő viszonyuk inspiráta. Az ő kapcsolatuk azért meghatározó, mert mindig tudnak segíteni egymásnak, ha éppen egyikük reményvesztett, a másik meggyőzi arról, hogy a jövő csupa szépet hoz.

Pink&The Panthers: Sodor a szél

A Pink & the Panthers 2017 novemberében alakult, öten közülük a Kőbányai Zenei Stúdió tanulóiként ismerték meg egymást. Célkitűzésük az, hogy népszerűsítsék az igényes zenét és minél több helyen szóljon élő zene. Dalaikat, így a Sodor a Szél című számot is a zenekar billentyűse szerezte, egy életérzést szeretett volna megörökíteni vele.

Pink Edvárd arra hívja fel a figyelmet, hogy a nehéz pillanatok is véget érnek egyszer.

Swing a la Django és Herrer Sára feat Sárközi Lajos: Maradok

A formáció legnagyobb vágya, hogy a Maradok című dalon keresztül megismerje őket a közönség, minél több emberhez jusson el a zenéjük, és ez az érzelmekkel teli dal lopja be magát a közönség szívébe. A Swing á la Django egy innovatív hattagú zenekar, Herrer Sára különleges hangjával és Sárközi Lajos hegedűjátékával kiegészülve pedig egy igazi zenei barátságon alapuló produkciót tárnak a nézők elé.

A Maradok szövegét Szepesi Mátyás írta, aki a dal üzenetéről ezt mondta:

“Engedjük néha, hogy fájjon, máskülönben nem fogunk tudni soha túllépni az elmúlt dolgokon.”

Szekér Gergő: Hazatérsz

Szekér Gergő A Dal 2019 döntőse volt, idén pedig újra bejutott a versenybe a Hazatérsz című dalával, ami Gergő saját szerzeménye és a honvágy érzése inspirálta. Gergő az elmúlt időszakban sok időt töltött külföldön egy munka miatt és az ott megélt élmények megerősítették abban, hogy a hazai kultúra őrzése, a magyar zene fejlesztése az ő feladata is. Szeretné ha a versenydala eljutna minél több emberhez és utat mutatna a hazatéréshez mind lelki mind fizikai formában. Hogy mi a legnagyobb vágya, az kiderül a videóból.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Új mellei vannak Berki Mazsinak

origo.hu

Jennifer Lopez ledobta a ruhát, így mutogatja magát - képek

life.hu

Szörnyű tragédia: Ittasan vezetett a férfi, várandós barátnője halálát okozta

metropol.hu

Egy sportpályán találtak rá a három napja eltűnt diáklány holttestére

hirtv.hu

Vezércikk: Dobrev Klára egy hónap alatt haza tudná hozni az uniós pénzeket

origo.hu

A világ legszebb melleivel hódít a hihetetlenül hajlékony szuperszexi tornászlány - képek

travelo.hu

Magyar csapat diadalmaskodott a fagylalt-Európa-bajnokságon

ripost.hu

Friss fejlemény a VV Fanni-ügyben

ripost.hu

Megint beszóltak G.w.M-nek: Most földrajzból kapta az ívet

ripost.hu

Drámai sorok: Megrázta a magyar sztárt a nagykőrösi öngyilkos lány tragédiája

ripost.hu

Új cickókat kapott Berki Mazsi? Gyanakodnak a kommentelők – Fotó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

SHOWBIZ

Fekete Vonatból autóba: erre ment el Fatima előlege

SHOWBIZ

Farm VIP: Máris itt vannak az összeesküvés-elmélet gyártók

SHOWBIZ

Erre költi Ifj. Schobert Norbi a megnyert 12 milliót

SHOWBIZ

Óriási siker előtt áll a Wednesday-ben szereplő magyar kislány

SHOWBIZ

Wednesday ül be a Sztárban sztár zsűrijébe - Fotó

SHOWBIZ

Óriási bejelentés: Ők a Sztárban Sztár idei évadának versenyzői

SHOWBIZ

„Ez az igazi díj” – mondta Ákos a nemzetközi sikereket elért kisfilmje kapcsán

SHOWBIZ

Leleplezték a Sztárban Sztár versenyzőjét, forrnak az indulatok