1 éve

Mi történt? Belső ellentétek zilálják szét az Exatlon kihívó csapatát

Eddig úgy tűnt, hogy az Exatlon Hungary bajnokai nem találnak fogást ellenfeleiken, de most fordult a kocka. Egymásnak feszültek a kihívók...

A csütörtöki versenynap után úgy tűnik, hogy az eddig szárnyaló kihívóknál fogyni kezdett a lendület, hiszen ez volt az első alkalom hét csapatjáték után, hogy nem ők húzták be a győzelmet. Könnyen lehet, ennek az az oka, hogy bomlani látszik az eddig nagyon szoros csapategység. Korábban Anna és Dóri kapott össze, tegnap pedig a két jóbarát, Ricsi és Gergő feszültek egymásnak az pálya szélén. A Ripost Gergőt kérdezte a kialakult helyzetről.

Fotó: TV2

„Ricsivel nagyon hamar egymásra találtunk és tényleg nagyon jó barátom lett. A pálya széli összeröffenésünket nem is igazán vettem komolyan. Nem is értettem ott pontosan, amit mondott, így az idegességének vagy valami félreértésnek tudtam be a beszólását, amit később a villában meg is beszéltünk. A pályán nem voltam ideges, nem vettem fel ezt a fonalat, a lényeg, hogy sikerült tisztáznunk„ – kezdte a fiatal életmód tanácsadó, aki alapvetően nem az a típus, akit könnyen ki lehet hozni a sodrából.

”A magánéletben sem vagyok egy problémás ember, nyugodt személyiség vagyok. Attól függ, hogy mennyire érint mélyen az adott konfliktus, ha valaki csak provokál, próbál kizökkenteni a higgadtságomból, azzal nem foglalkozom. A szeretteimmel pedig nagyon ritkán van ellentét közöttünk, de ha úgy adódik, akkor is azon vagyok, hogy megbeszéljük a dolgot” – árulta el Gergő, aki úgy véli a kihívók között nincs széthúzás és a vitáikat is csak a pillanatnyi feszültség szülte.

”Egyelőre nem érzek a csapaton belül komolyabb széthúzást, persze nyilván csiszolódnunk kell egymáshoz. Mindenkit a testvéremnek érzek, az élmények által csak közelebb kerültünk egymáshoz. Az kérdéses számomra, hogy adott esetben hogyan fogunk majd egymás ellen harcolni” - zárta rövidre a kihívó csapat versenyzője, aki maga is esélyes a ma esti párbajra.

Anna szintén úgy gondolja, hogy a látszat ellenére sincs különösebb feszültség a csapattagok között.

Fotó: TV2

„Dórit egy kevésbé jól sikerült futama után próbáltam vigasztalni, de kiderült, hogy rossz pillanatra időzítettem. Ezt nem vettem sértésnek, inkább egy tanulási folyamatként tekintettem rá, amiben igyekszünk kiismerni egymást, összecsiszolódni„ – kezdte a civilben marketingesként dolgozó lány, aki úgy véli, csupán egyre inkább ki merik mondani egymásnak a gondolataikat, vagyis szép lassan összecsiszolódnak és ez a folyamat szül néha pillanatnyi feszültséget.

”Különböző személyiségek vagyunk mindannyian, mindenkinek más-más gyengeségei, erősségei vannak. Próbáljuk segíteni egymást, erősíteni a csapatot, mindenkin látszik, hogy fejlődni szeretne. Nekünk is vannak mélypontjaink, de az ellentétek szerintem nem feltétlenül ütik egymást, egyre többet vagyunk együtt, ami egyre inkább összekovácsol minket. Hétre hétre egyre jobban ki merjük mondani a gondolatainkat”- fejtette ki Anna, aki hozzátette, Dani sérülése lelkileg is megviselte a csapatot, hiszen az egyik kulcsemberükről van szó. Neki is bizonyítani akartak, ami szintén nagy terhet rót a csapatra. Az elvesztett végjáték után a legrosszabb statisztikájú Ricsi biztos párbajozó, akinek pont a bokasérüléssel küzdő Nagy Dani választ majd párbaj-ellenfelet Gergő és Bálint közül.

Úgy tűnik, valóban nélkülözhetetlen a sérült kihívó...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Friss videón a súlyos beteg Bruce Willis

origo.hu

Halálra késeltek egy idős embert

borsonline.hu

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

vg.hu

Felfelé ível a hőszivattyúk és a kondenzációs kazánok eladása

ripost.hu

Így főzd a szilvalekvárt, ha nem akarsz órákig a tűzhely mellett állni

vg.hu

Ősztől ennyi pótdíjjal kell számolnia a BKK-n bliccelőknek

travelo.hu

Esztergomnál áll egy műemlék a Dunában, aminek a csodájára járnak

ripost.hu

Sokkot kapott a kismama, amikor meglátta, mi lapul a szendvicsében

ripost.hu

3 csillagjegy, akik őrületesen jók az ágyban

ripost.hu

Barátja elárulta, erre készül Cristiano Ronaldo

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

További cikkek

SHOWBIZ

Nem csak a fiataloké a TikTok-világa: Ezekért az érett magyar sztárokért megőrülnek

SHOWBIZ

Szente Vajk elárulta: Nem szabad, hogy erről szóljon a Dancing with the Stars

SHOWBIZ

Csodát tett Gáspár Zsoltival a TV2

SHOWBIZ

Nem múlik a feszültség az Első emelet háza táján: kommentben ugrottak neki a menedzsernek

SHOWBIZ

Arénás koncertet jelentett be a 100 Tagú Cigányzenekar

SHOWBIZ

Rossz hír érkezett: lemondta fellépését a Sziget sztárja

SHOWBIZ

Pókemberként bulizott Justin Bieber a Turai Kastélyban

SHOWBIZ

Elszabadult a pokol a Szigeten: őrült rajongó miatt állt a buli