1 éve

Exatlon Hungary: Török Lívia nem érezte fairnek a Kihívók viselkedését

Az Exatlon Hungary nézői szerint sem volt fair, hogy csapattársai összefogtak a párbajban Lívia ellen. Dorottyának ugyanis három medált is felajánlottak.

Pénteken ismét egy Kihívónak kellett távoznia az Exatlon Hungary versenyéből! A párbajon Török Lívia és Buzás Dorottya állt rajthoz, kiszámíthatatlan volt, melyik lány menekül meg a kieséstől. Végül hősies küzdelemben, Lívinek kellett búcsúznia.

Fotó: TV2

„Fel voltam készülve arra, hogy bárki ellen kell párbajoznom, nem lesz egyszerű dolgom, hiszen mindkét lány nagyon erős. Magam sem gondoltam, hogy ennyire szoros párbaj lesz. Ahogy fogytak az életek a másik oldalon, egyre inkább éreztem, hogy még jobban oda kell tennem magam, hiszen akár nyerhetek is. Még az is doppingolt, mikor a többiek felajánlották a medálokat Dórinak, de sajnos a végére már elfogyott az erőm és a lendületem” – kezdte lapunknak Lívi, aki nagy port kavart a nézők körében a kiesésével. Valóságos kommentháború alakult ki a közösségi oldalakon, ugyanis sokan úgy gondolják, hogy nem volt fair a Kihívók viselkedése vele szemben. Dórinak többször is felajánlottak medálokat, míg Lívinek egyet sem, ami a rajongók szerint egyértelmű jele volt annak, hogy összefogtak a bokszoló ellen.

„A párbaj közben nem igazán fogtam fel a medálok jelentőségét. Tisztában voltam vele, hogy őt várják vissza, biztosabb ponthozó. Az utolsó medálnál, amit Bálint ajánlott fel 1:1-nél, akkor éreztem, hogy ez most már nem fair. Úgy voltam vele, hogy ilyen eredménynél a saját erőnkből dőljön el, hogy ki a jobb... Utólag úgy érzem, ez már túl sok volt. Nekem nem fér ez bele a fairplaybe. Ha a végén mondjuk nekem ajánlottak volna egy medált, én nem tudtam volna elfogadni azt az egyet sem, nem hogy hármat” – mondta Lívi, aki az eredménytől függetlenül nem csalódott, hiszen a célja az volt, hogy az emberek megismerhessék őt, és azt a sportot, amit képvisel.

Izgalmas napok elé néznek a Bajnokok és a Kihívók, ugyanis ez a hét a három napos erőpróbával kezdődik az Exatlonban. A hétfői játékban a pirosakat a hirtelen halál futamban mindössze egy kocka, és néhány tizedmásodperc választotta el a győzelemtől, így az este végét nekik kell zárniuk egy 7 kilométeres sétával a faházhoz. A Kihívók pedig visszatérhettek a villába, amit a három új játékos nagy örömmel fogadott. „Nagyon jó érzés, hogy sikerült megnyernünk a villát. A faház után igazi felüdülés volt, hogy kulturált körülmények fogadtak minket a verseny után. Meleg vízzel fürödhettünk, puha ágyba feküdhettünk le, illetve nagyon furcsa, hogy a faházban nincs tükör, így gyakorlatilag egy hétig nem láttuk önmagunkat” - fogalmazott Viktor. A versenyzőkre a következő napokban is kemény feladat vár. Kedden a jutalomért fognak megküzdeni, ami ezúttal egy-egy személyre szóló videó üzenet a szeretteiktől. A három napos erőpróba utolsó napján pedig következik a dupla tét, ami előny és Joker játék egyben.  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!