1 éve

Elképesztő magyar filmes siker Los Angelesben, Fésűs Nelly örülhet

Újabb sikert könyvelhet el a Megszállottak című dráma!

Újabb rangos elismerést zsebelt be külföldön Pozsgai Zsolt 2018-as drámája, a Megszállottak, amiben Fésűs Nelly is szerepel.

Fotó: Ripost

A vallási témájú alkotás Los Angelesben, az Acting Award Festivalon kapta meg a legjobb színészi csapat díját, ami azt jelenti, hogy a magyar művészek alakítása volt a legmeggyőzőbb.

Fésűs Nellyt különösen szép emlékek fűzik a Megszállottakhoz, hiszen 2019-ben, a Keresztény Filmek Világfesztiválján – a fesztivál történetében külföldiként először – ebben a filmben nyújtott alakításáért vihette haza a legjobb női mellékszereplő díját.

„Nagyon örülök az újabb díjnak, a magyar színészi csapat valóban fantasztikus volt, igazi élmény volt velük együtt dolgozni. Ez a film már csak azért is fontos számomra, mert közel két éve Orlandóban én kaptam a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat, ami egy felejthetetlen émény volt” – újságolta a Ripost-nak Nelly, aki olyan színészekkel dolgozott együtt a Megszállottakban, mint Koncz Gábor, Árpa Attila vagy éppen Lux Ádám.

Nelly egyébként a koronavírus-járvány ellenére már ezerrel készül Détár Enikővel és Ladinek Judittal a Dívák produkció nagyszabású, Valentin-napi online koncertjére, ahol felcsendülnek a legnagyobb szerelmes slágerek.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!