1 éve

Balhé az Exatlonban: Kiakadt csapattársaira a Bajnokok versenyzője

Hiába a Bajnokok nyerőszériája, Szendy Lilla képtelen volt örülni ennek. Sőt, kisebb feszültség alakult ki közte és a társai között, amiért elmondta a véleményét.

Szerző Ripost

Bár a Bajnokok eredményes hetet tudhatnak maguk mögött, a teljesítményükkel mégsem volt elégedett mindenki. Szendy Lilla a nyerő szériájuk ellenére dühös volt a csapatra, hiszen csak úgy tudtak győzedelmeskedni a végjátékban, hogy felhasználták az összes segítségüket. Ráadásul neki sem ment úgy, ahogy szerette volna, ugyanis 9:8-as állásnál, egy pontra a győzelemtől, elvesztette a futamát, majd a Joker felmutatása után sem tudta legyőzni Dórit. Emellett a Bajnoknak az is szemet szúrt, hogy nem mindenki szurkol és van jelen kellően a pályán, ez pedig kihathat a verseny kimenetelére is.

Fotó: TV2

Lilla ezért a végjátékot követően odaállt a társaihoz, és elmondta nekik a véleményét, ezzel azonban nem értett mindenki egyet, ami kisebb feszültséget okozott a csapattagok és közte, és kihatott a pénteki versenynapra is. A tizenkétszeres magyar bajnok kajakos azonban kiállt a véleménye mellett, még akkor is, ha több csapattársával kellett emiatt szembemennie.

„Eredményes hetet zártunk, ami valóban pozitív, engem is örömmel töltött el, ugyanakkor mégsem voltam elégedett. Nálunk volt a joker és az előny is, ennek ellenére csak nagyon nagy csatában tudtunk nyerni. A lelkesedést és a lendületet iszonyatosan hiányoltam, és azt vettem észre a többieken, hogy mindenki rá van feszülve a végjátékra. Ez érződhetett a verseny során is, és ez abba a helyzetbe sodort minket, hogy végül mind a négy előnyünket felhasználtuk” – mondta lapunknak Lilla, majd hozzátette: nem egy-egy emberre volt dühös, hanem csapatszinten vette észre a problémát.

„Nem volt olyan, akire ki lettem volna hegyezve, vagy nem láttam volna benne a tüzet, inkább csapatszintű észrevétel volt. Voltak, akik nem értettek egyet velem, elsősorban kommunikációs probléma volt közöttünk” – árulta el a Bajnok. Az, hogy vajon sikerül-e megbeszélniük a dolgot, és megőrzik-e a helyüket a villában, az Exatlon hétfői adásából kiderül!

Sikerült beilleszkednie az új Bajnoknak Lilla szerint maximálisan megtalálta a helyét Janka a Bajnokok között, legyen szó a versenyről vagy a csapatról. „Nagyon örülök, hogy Janka csatlakozott hozzánk. Maximálisan beilleszkedett a csapatba, mind játék, mind csapatszinten. Kifejezetten örülök annak, hogy egy női játékost kaptunk, mert a Gabi utáni űrt tudta pótolni számomra, annak ellenére, hogy nekem Krisz hatalmas támaszom” – árulta el Lilla.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az ukránok miatt leállt a barátság kőolajvezeték

origo.hu

Félmeztelenül, egy szál tangában ment ki a kertbe a színésznő - fotók

borsonline.hu

Váratlan fordulat az inárcsi édesanya eltűnésével kapcsolatban, súlyos dolgokat állít az exe

mandiner.hu

Gyurcsány-párt: A magyar miniszterelnöknek csak a balek szerepe jutott Vlagyimir Putyin stáblistáján

ripost.hu

Aggódnak a rajongók Hódi Pameláért

vg.hu

Keddtől tilos lesz a légkondi Spanyolországban

mandiner.hu

Pókember kötögetett a Budapestre tartó repülőn

ripost.hu

Erre a 3 csillagjegyre komoly spórolás vár szeptembertől

ripost.hu

Most kell elrakni üvegbe a legmegosztóbb magyar savanyút, két hét múlva késő lesz

ripost.hu

Tóth Vera: Az átlagnál többet keresek

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

SHOWBIZ

Nem múlik a feszültség az Első emelet háza táján: kommentben ugrottak neki a menedzsernek

SHOWBIZ

Gábor Zsazsa özvegye mentheti meg Amber Heardöt

SHOWBIZ

"Nem könnyű a választás" - bajban van a Drágám, add az életed! nyertes párosa

SHOWBIZ

Lajcsi: Ha kell, az ördöggel is cimborálok

SHOWBIZ

Sikerült szóra bírni Stana Alexandra új párját

SHOWBIZ

Város vs Vidék: Most kiderül, hogy Tilla vagy Gáspár Zsolti a jobb

SHOWBIZ

Nagymamája utánzásából lett sztár a fiatal TikToker - Videó

SHOWBIZ

Atyaég! Mi történt Gabriela Spanic arcával? - Fotó